Tråkblogg

En ganska så händelsefattig dag idag, men inte helt utan några sådana! Började ganska så tidigt eftersom det var då jag vaknade. Det såg molnigt ut på himlen och det kom väl några regnstänk. Hoppades att det skulle sluta eftersom jag tänkte promenera bort till träningsstället. Käkade frukost som vanligt och det där och stack iväg.

Det var så att jag hade under gårdagen bokat in en tid för introduktion av styrketräningsanläggningen där jag skaffat träningskort. Klockan kvart över tio, precis som jag skrev i gårdagens blogg. Promenerade ner mot sjukhuset, först längs med Floravägen fram tills det kom ett vägbygge. Där svängde jag av mot höger och gick istället längsmed Almvägen bort över Lasarettsboulevarden fram till sjukhuset, förbi tvätteriet och allt det där. Var tvungen att gå runt sjukhuset och förbi nästan hela parkeringen för att komma fram.

Det var en ganska så trevlig genomgång av alla sakerna som fanns där. Johan hade också masat sig upp för att komma förbi, och han hängde på. La upp ett träningsprogram som skulle passa bra, åtminstone enligt instruktören. Det verkade hur vettigt som helst. Kände av träningsvärken från gårdagen, men man klarade åtminstone av att testa alla övningarna. Avslutade med att leka lite med löpmaskinen, som nästan avslutades med en olycka. Precis när jag stängt av maskinen och den höll på att sakta ner så löstes skosnörena upp och jag snubblade till och slog i med ryggen först mot väggen. Ingen fara med mig, eller väggen för den delen.

Promenerade sedan hela vägen hem, fast ett lite annat håll. Gick mellan psyk och kolonin för att komma bort till Björket. Stack det hållet tillbaka och sedan upp till mitt fina hem. Satt sen och var trög i några timmar, försökte läsa i boken, men den var också trög, så det gick ju inte jättebra. Kom visserligen på ett förslag till uppsats, men det är nog bäst att höra med Eduardo eller Gudmund innan jag börjar köra på allvar. Funderat lite på observationen som också ska göras till på tisdag. Det känns inte särskilt bra alls, för lite info, eller för dålig sådan. Får väl sätta sig ner någon dag och glo på folk för att se vad de hittar på.

Ett ställe som man skulle kunna kolla in grejor är det där spexet som Jennie tipsade om. Har aldrig sett något spex, vet inte varför. Har kanske varit lite väl "studentikost" för min smak. Fast å andra sidan skulle såklart Jennie bli glad och kanske lite mindre panikslagen när hon ska upp på scen. Har inget annat för mig så varför inte. Trots alla mina år som student har studentlivet (det där med spex och sittningar och sånt) aldrig riktigt lockat mig. Kanske för att jag inte har bakgrunden, eller förmodligen för att jag inte har bakgrunden. Nä, snarast för att jag är en riktig tråkmåns, hahaha! Jag är inte tråkig, bara lite koncentrerad (lolz). Det är aldrig för sent för att börja eller hur?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0