Räcker över fredspipan!(?)

Sitter och funderar på en massa planer att slå tillbaka i det nystartade kriget mot min blogg. Fast mina planer känns alldeles för genomplanerade och grymma, så jag låter faktiskt bli. Nu när jag läser mitt citat på Jennies blogg, så låter det faktiskt ganska så elakt, så nu ska jag försöka säga något snällt och omtänksamt.

Häromdagen skrev Jennie att hon skulle försöka skriva en bättre blogg, och tyckte vi inte alla att bloggen om Dick Flöjt var bland det roligaste vi någonsin läst...?

äsch... detta funkar dåligt.... jag testar igen!

Häromdagen skrev Jennie att hon skulle försöka skriva en bättre blogg, och visst blev den bättre när hon citerade den där unge mannen som skriver på standardis... javisstja!

Nä, nu får jag skärpa mig... något snällt, något snällt... here goes nothing....

Jennie är en väldigt omtänksam och sympatisk människa, bland de mest sympatiska jag någonsin träffat faktiskt, och det är ingen lögn (bara en lite töjning av sanningen, då jag mött verkligen snälla människor i mina dagar). Ett exempel på detta är när jag skulle köpa något ur automaten på skolan, och den korkade maskinen snodde tio spänn av mig. Vet ni vad Jennie gjorde då? Jo, hon tittade på mig med sina snälla ögon och sa, "så synd att maskinen tog dina sista pengar, vill du att jag ska bjuda på någonting?".

Nå, jag kanske avvek lite från hur det egentligen gick till, men det var ungefär så... hon sa inte de exakta orden helt enkelt, utan förhindrades av att en hårboll satt sig i halsen...

Åh nej! Varför kan jag inte bara vara snäll? Ok, sista chansen...

Jennie kom bort till biblioteket igår och höll mig sällskap en stund där! Det tycker jag var trevligt. Det är precis såna saker som vänner gör för varandra lite då och då, håller varandra sällskap. Javisst, stämpla mig som lättroad bara, men jag uppskattade det! Kudos!

Kommentarer
Postat av: jennie

HAHAHAAHAH jag skrattar så tårarna rinner - och det menar jag helt seriöst:) På vår dejt imorgon får vi röka fredspipa. Fast jag får inte röka och du vill inte röka. Vi får dela en fredskaka istället.

2007-08-20 @ 16:40:02
URL: http://salmiakatfolket.blogg.se
Postat av: Jag

Min man heter Dick Flöjt, tycker inte det är så värst roligt namn, om man inte är fjortis o förstår bättre!

2009-11-27 @ 09:25:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0