Wow-tjock

Så har jag återstartat mitt wow-account, igen! Det gick smidigt och helt utan några problem. Någon patch på 350 meg och så ytterligare några småpatches var det, men det gjorde inget. Det var tydligen vissa uppgrades på servern som gjorde så att man inte kunde logga in förrän kl 15 ändå, precis när jag var klar med allt småfix. Lagom tyckte jag och har spelat lite grann nu under eftermiddagen. Märkte när jag loggade in att mina gubbar lagt på sig lite vikt under sommaren;

Wowtjocis


Det är så man ser ut när man har blivit wow-tjock! Skämt åsido, eftersom skärmen jag numera har är i wide-format blev det såhär tills jag ändrat inställningarna. Annars var allt som det var tidigare. Min trögdator gör spelandet mer till en vånda än något trivsamt, och det är verkligen dags att skaffa sig ett nytt grafikkort om man ska fortsätta spela detta spel. Nåväl, får väl se om det finns något billigt, kompatibelt att beställa från nätet... och som funkar dessutom. Blivit kickad från mitt guild med förstagubben Nomer, vilket inte var någon större förlust, tråkigare guild måste man leta efter. Jag försökte få igång folk ett tag, men det var hjälpligt uselt med det, rent ut sagt katastrof.

Som några kanske vet så håller jag på att läsa WoT-serien just nu, och med tanke på vad det är för slags böcker är det ju inte underligt om man direkt träffar på någon i spelet som snott ett namn från böckerna. Aviendha i det här fallet. Fast det är ju ganska så passande eftersom just de böckerna har till största delen kvinnliga huvudpersoner, och kvinnor är inte direkt överflödiga inom äventysgenren rent generellt. Så om du ska skapa en karaktär som ska vara kvinna och inte vet vad den ska heta, kolla in Robert Jordans jättelångt utdragna serie Wheel of Time, där finns en massa olika att välja bland. Men läs helst ett par böcker, för man vill kanske inte välja en karaktär som visar sig stå på "den svartes" sida.

p.s. Detta är nog den nördigaste bloggen hittills.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0