Mellandag

Så, sista kvällen innan det bär av mot Simrishamn igen. Lyckades hinna med ett träningspass igår faktiskt. Tyckte att det var på tiden att man stack tillbaka dit, med tanke på att det kostade en del pengar att skaffa det där gymkortet. Fick dock som vanligt betala för den goda tanken, träningsvärk. Naturligtvis hade man sluppit den om man bara hade haft vettet att sticka dit oftare. Nåväl, snart är det dags att skaffa sig ett nytt kort, om man nu ska skaffa det där. Tror nog det, varför inte? Det är ju det stället som är billigast.

Fredag, lördag, söndag. Hoppas att det inte blir alltför fint väder, för det innebär mer sopor, och det är ju inte alltför skoj alltid. Dessutom börjar Touren på lördag, och det vill man ju helst inte missa så mycket av. Jaja, bara prolog på lördag, och de är ju knappast av något större intresse, men på söndag börjar det på riktigt. Ser dock mest fram emot alp-etapperna, då börjar saker och ting utkristallisera sig.

Idag har annars varit ett enda stort slöseri med tid. Har faktiskt inte gjort någonting av värde precis. Nåja, man behöver såna dagar också antar jag. Suttit vid datorn, spelat lite gitarr, chattade lite med Johan, kollat Stargate, såg slutet av Plutonen som jag började se igår, käkat osv.

Ska spela lite gitarr till nu, håller på att lära mig en ny låt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0