Mitt liv idag!

Ganska så skönt att vara hemma i lägenheten igen. Inte för att det är så fantastiskt roligt eller så, utan snarare för att man bara kan ta det lunt utan att behöva stressa omkring alltför mycket. Nåja, nu har jag ju visserligen tvätt att ta hand om, men det är ju inget, och sen så måste jag ta bussen till Sjöbo i kväll. Suck! Men resten av dagen hade jag tänkt ägna mig åt Tour de France. Hela etappen visar de på Eurosport, så det kanske kommer en Le Tour-blogg till i eftermiddag/kväll. Det är ju sånt man har igång under hela dagen, inte sitter och ser på intensivt, utan något som man kan gå ifrån och göra andra saker under tiden, som att tvätta till exempel. Jag hade tänkt städa lite också, och packa såklart.

Tre nätter till i Sjöbo, och tre dagar i Simrishamn. Jag vill verkligen inte syssla med det, tycker verkligen illa om mitt jobb, och min tillvaro när jag jobbar. Ja, jag har friheten att lägga upp min arbetsdag som jag vill, typ. Det är bara det att hela min tillvaro i högre grad bestämmer vad jag ska göra. Bussen bestämmer när jag ska börja, ochvad andra behöver för fordon bestämmer vilket jag kan använda. De sista tre jobbdagarna var tråkiga, minst sagt. Frukostarna och luncherna har dessutom varit sega, eftersom jag suttit uppe på Lindhaga och käkat. Ska nog försöka hitta något bra ställe ute på stan där man kan käka. Fast å andra sidan, jag fick vara för mig själv när jag var i Sjöbo, onsdagen och torsdagen, det var ju åtminstone något. Så kommer det inte att bli fram till torsdag innan jag åker till jobbet.

Oj så gnälligt det blev, ska nog försöka trycka i mig lite frukost, om jag har något. Javisst ja, diska ska man med, suck. Nåja, strax blir det jidder med Vacchi/Adamson, tjosan hejsan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0