Katter, artiklar och sånt

Tänkte lägga in en liten bild på en katt igen, för att beskriva min brist på internetz under delar av gårdagen. Hittade till och med en perfekt, men det slutade att jag mest satt och småfnissade åt alla bilderna istället. Ännu bättre än att lägga upp kopior på bilderna här, kolla in sajten istället; roflcat.com

Annars har dagen varit ganska så fylld med plugg, eller åtminstone halvfull. Just nu är det ju den där artikeln som gäller, och jag tror aldrig att jag har laget ner så mycket tid på finputsning som jag har gjort med den här texten. Var på skolan och skrev ut en kopia av artikeln igår, eftersom jag inte hade någon skrivare hemma. Satt sedan idag med papperskopian och fixade med texten. Det funkar rätt så bra för mig, att sitta med papper och penna och metodiskt gå igenom sådär, hade aldrig orkat sitta vid datorn och gjort samma sak, för mycket annat man kan göra vid datorn, som att skriva blogg til exempel. Annat hade det kanske varit om internetz hade försvunnit en stund, lol.

Det verkar som vår "klassfest" inte blir av, det är ju lite surt, får väl hitta på någonting annat på lördag. Det finns ju en hel del grejor som man kan göra, eftersom jag ligger före i tid när det gäller artikeln. Fast andra kanske är upptagna med sina saker så, det kanske inte blir nåt ändå. Artiklar och uppsatser och grejor på gång nu, hehe. Den där countryfestivalen missar man ju, vilket är tråkigt det med. Country är kanske inte något som jag lyssnar på varje dag, men musik är ju ändå något som intresserar mig ganska så generellt. Det som är runtomkring är ju roligt det med, kanske roligare till och med.

The END...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0