Myspace

Så har man skaffat sig ett riktigt fungerande myspace-konto. Testade det för ett tag sedan, men då fick jag ingenting att funka efter som den e-mailadressen som jag använt sög fetmycket. Dumt nog finns det gamla myspace-kontot kvar, eftersom den funktion som krävdes för att det skulle funka ordentligt, är samma som behövs för att ta bort kontot. Men varför byter jag inte bara e-mailadress på kontot då? Samma historia där, eller nästan iaf, man måste ha bekräfta sin gamla adress innan man kan byta. Så jag vet inte hur länge den kommer att finnas kvar, kanske några månader, kanske längre tid än så.

Myspace är annars en småtrevlig sajt, jävligt rörig till en början, men det börjar klarna upp sig lite för mig. En massa saker kan man göra för att hotta upp sin profilsida, har inte riktigt koll på hur man ska göra, men tydligen kan man ladda ner koder som ska fixa det åt en. Jag kommer nog att pilla på den, ta en liten sak i taget, om jag orkar med det.

Skrev min första blogg på engelska också, det var lite udda, lite ovant kanske är mer rätt. Kan nog vara bra att hålla engelskan igång lite, inte bara genom att läsa, och höra från filmer, utan också skriva det. Var tvungen att kolla upp stavning några gånger på ord som jag förmodligen aldrig skrivit innan, men kunde den ungefärliga innebörden av. Det blir nog inte så att jag kommer att skriva mer där, utan detta kommer att vara min primära blogg, den där på myspace är bara till för övning.

En kul grej var att det är ganska så många som kollat in bloggen, 23 views på bara det inlägget, det är typ massor fler än vad jag har fått här. Det skulle nog kunna behövas en funktion som visar hur många unika views man har fått. I teorin skulle det kunna vara samma kille eller tjej som kollat 23 gånger.

Ett antal musiker har dessutom bett om att få bli min "friend". Det är ju bra på sätt och vis, för då slipper man aktivt leta upp intressant musik. Fast det kommer jag nog att göra ändå, så många är det inte som vill bli min vän. Kollade bland annat upp Liberator, ett ska-band som jag lyssnade rätt så mycket på för ett par år sedan när jag bodde i Malmö. Såg de på Malmöfestivalen en gång, och det var en fin spelning det. Ska nog kolla upp om de gjort något nytt sen jag lyssnade sist och kanske kolla upp om de spelar någonstans i närheten. Malmöfestivalen är inget dumt förslag annars.

Grattis Clara på födelsedagen! :-)

The END...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0