Kakor

Fick min hundrade kommentar idag! Det blev Jennie som skickade ett meddelande, och jag tycker att det kändes ganska så naturligt och rättvist att det var hon som blev den hundrade också. Har ju varit den som kommenterat mest, skulle jag tro, på min blogg.

Annars så fick jag med mig några dammsugare och en negerboll från dagens kursrepresentantmöte. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med det, eftersom jag inte äter såna saker för det mesta. Nåja, man kan nog skölja ner det om det kniper, hahaha! Jennie kanske kan få en i pris...

Kollade som jag skrev i den förra bloggen, tillbaka i tiden, på bloggar som jag skrev i början här. De var hemskt långa jämfört med hur mycket jag skriver i varje blogg idag. Jo, den förra blev visserligen ganska så lång den med, men grejen är den att jag brukar hålla nere längden ganska så bra. Däremot skriver jag fler nu bloggar än vad jag gjorde då, så det väger väl upp antar jag.Det var faktiskt lite skoj att gå tillbaka och se vad man skrivit, då i april någon gång.

Nu är det tydligen fotboll på TV, ska se om jag pallar att se hela matchen.

Kommentarer
Postat av: JENNIE

DU FÅR HA TÅLAMOD MED DKURSEN OCH GÖRA DEN MED MIG I FRAMTIDEN:)

2007-11-22 @ 11:21:50
URL: http://salmiakatfolket.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0