Trött

Min dag har varit helt usel. Dessutom tror jag att jag skrivit alldeles för många bloggar om cykel det senaste dygnet, ocj jag har lyssnat alldeles för mycket på U2 den senaste veckan. Dessutom har jag nästan obefintligt med motivation till att plugga, eller göra något annat för den delen. Enda anledningen till att jag överhuvudtaget städat, eller håller på att städa är att det är tenta just nu. Jag är helt enkelt trött på det mesta. Trött på vädret, trött på den där boken som jag försöker läsa, trött på att titta på tv, trött på att vara trött, trött på att mina element låter när man skruvar upp värmen, trött på tentan, trött på min surrande dator, trött på att behöva tömma soporna när det börja lukta lite unket från köket, trött på mitt tangentbord och framförallt trött på att skriva om vad jag är trött på...

Mitt mål för dagen är att bli klar med fråga två på tentan. Jag tror jag kommer att klara av det, den är inte så svår, faktiskt väldigt enkel. Texten kommer dessvärre inte vara särskilt inspirerande, tror jag (jag har så dåligt omdöme när det gäller mina egna grejor). Kan knappt läsa mina anteckningar... tusan vad föreläsningarna var intetsägande egentligen. Jag baserar hela tentan på boken och Eduardos anteckningar, mina egna från föreläsningen är inte till mycket hjälp, eftersom jag inte använt dem.

Jag tycker om orange, jag tycker om den färgen, den är fin och varm till skillnad från hur jag känner mig. Jag känner mig kall, kanske ska jag sätta på mig en tröja till, en orange tröja! Jag har ingen orange tröja, det får bli en röd istället, eller en mörkblå kanske. Kanske ett par byxor istället för mina shorts, och strumpor... Mer kaffe? Ja tack! Mat gärna... ska äta sen, tonfisksås och pasta, sen måste jag nog slänga mina sopor, och handla!

Kommentarer
Postat av: jennie

käner igen dina tröttsymptom..du kanske också är med barn?;)

2007-09-29 @ 14:12:16
URL: http://salmiakatfolket.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0