Fredag

Så har det varit helg igen, och det var en trevlig helg dessutom. Började i fredags med att först träna (jobbigt jobbigt) på förmiddagen, för att sedan åka iväg till Karlshamn. Hade faktiskt inte tränat på två veckor, och det kände ordentligt. Tog i så mycket att jag var tvungen att sätta mig ner en stund och pusta ut mitt i passet. Jag överlevde dock, och köpte dessutom en ny väska som jag kan ha när jag ska gå dit (den gamla gick sönder). Passade på att promenera i träningskläderna både dit och tillbaka. Dit var det ganska kallt, men tillbakavägen var nästan lite för varm. Hög puls och varm i kroppen efter träningen är nog förklaringen.

Tog på eftermiddagen tåget till Karlshamn. Kvällen spenderades tillsammans med Anders O på Karlmans, där vi delade på en flaska vitt vin och åt av deras buffé. Mätt blev man och lite sådär småmysigt påverkad av alkoholen. Satt och pratade en massa och hade det väldigt trevligt. Efter det så blev det en liten promenad bort till högskolan där vi njöt av det fina kvällsvädret. Det var hur lugnt som helst där nere vid hamnen, havet låg faktiskt spegelblankt, helt otroligt. Tittade lite på några som fiskade efter sill också, och det var en del.

Den sena kvällen spenderades med parfait som Anders O hade vispat ihop, och film. Det var riktigt gott med parfait, även om man kanske var lite mätt efter att ha ätit så mycket innan. Filmen vi såg var Constantine, som jag tyckte var överraskande underhållande. Det var allt som hände i fredags, en helt klart lyckad dag må jag säga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0