Igår

Är fortfarande kvar i Simrishamn, men jag sticker snart tillbaka till Kristianstad igen. Det är lite strul med CDON, som jag vill fixa, men som jag inte kan fixa härifrån. De vill inte skicka ut mina skivor trots att jag betalt, med hänvisning till att de inte kunde reservera hela beloppet. Det hela är förvirrande, och jag vill gärna få klarhet i det. Synd att det inte finns något nummer på hemsidan man kan ringa till. Usel sajt helt enkelt! Mer om det senare...

Igår så tog jag en långpromenad bort till Bäckhalladalen, och sen ner till stranden. Följde stranden hela vägen till strandpaviljongen, det var lite jobbigt men helt klart värt det. Blev av med lite överskottsenergi under den promenaden. Sen så tog jag det lugnt under eftermiddagen, kollade på ett gammalt avsnitt av Arkiv X som jag spelat in på VHS när det var aktuellt för en halv evighet sedan. Kvalitén suger ganska så ordentligt, men det finns ett visst nostalgivärde i det. Det är knappt man kan leva utan DVD nuförtiden, så det passar perfekt att byta ut formatet mot något som ska vara bättre. Hur lång tid kommer det ta innan DVD fasas ut ur sortimentet. Jag hoppas verkligen att det är kvar ett tag till.

På kvällen stack jag ner på stan och träffade Timmy, vi käkade pizza på Piri Piri. Sen fick jag se hans lägenhet, som var ganska så trevlig. Efter det blev det en promenad hit igen för kaffe och film, Hotel Rwanda. En ganska så lyckad dag tycker jag själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0