fredaglördag

Måste säga att jag var väldigt nöjd med lunchen vi hade igår. Kanske lite fel att kalla det lunch egentligen, eftersom vi satt till fyra och snackade och fikade. Det var förvisso lunch inblandat, så helt fel var det inte. Fem stycken var vi en stor del av tiden, så det var riktigt trevligt det med.

Hann egentligen bara hem för att äta lite mat innan det var dags för att köra iväg igen. Till Malmö bar det av, och med hjälp av distraktion i form av podradio så gick det snabbt och smärtfritt. Hittade dessutom alldeles perfekt in till centrum och centralen, där jag förvisso fick stå och vänta en stund innan farsan och Annika dök upp. Sen så blev det kinamat innan vi drog vidare till Sjöbo. Satt där en stund vid köksbordet och tog det lugnt bara, småpratade lite innan det var dags för att sova.

Idag så var vi och hälsade på Micke en sväng. Han visade upp sin playstation lite, och jag fick för första gången testa Guitar Hero. Det var kul, och jag hoppas få göra det igen någon gång. Singstar provade vi med, och det var trots den usla sången ganska så skoj. Sen hände det inte så mycket mer, förutom att jag och Annika var inne en sväng på Bo Ohlsson och handlade lite prylar. Jag åkte hem via Simrishamn (på bussen spelade chauffören julmusik högt hela vägen när jag försökte lyssna på radio, lite jobbigt) så det tog en stund, men jag har inget emot att åka buss. Tycker ärligt talat bättre om det än pågatåg, mysigare liksom, särskilt när det är mörkt ute.

Inatt ska jag jobba, så det blir ingen sen kväll för min del. Snart dags för sängen, och det lär inte bli svårt att somna för jag sov ganska så kasst natten till idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0