Tufft pass i gymmet

Jag blir så fruktansvärt trött av att träna. Det måste vara något fel, för jag är helt slö i hela kroppen efteråt, och jag orkar i princip inte göra någonting. Det är jag idag också, men det var kanske för att vi ytterligare en gång körde ett långt tufft pass på gymmet. Men idag var man pigg och kry, och ökade på en del grejor. Märker dock inga stora skillnader numera, som man gjorde i början. Fast det kanske beror på att jag inte kan väga mig då vågen är trasig, nja, den är inte trasig, batteriet är dött.

Skulle lämna tillbaka en massa böcker som jag hade till uppsatsen idag. Tänkte göra det efter att Anders J åkt hem. Men det glömde jag och började spela Diablo 2 istället. Tjugo i sex kom jag på det, packade böckerna och cyklade iväg till skolan och återlämnade det jag skulle. Fem över sex var jag hemma igen, och kunde fortsätta spela Diablo som om inget hänt. Nu sitter jag här och borde egentligen plugga, men jag orkar inte. Är helt enkelt för trött på grund av träningen.

Men mat måste man ha, och det ska jag nog laga lite åt mig själv. Falukorvsgryta är en höjdare, och jag tror jag ska göra det idag! Det tar en liten stund, men det gör inte så mycket.

Anders J sa att vi kommer att bli jättestarka och få jättestora muskler av att träna så som vi gör. Vill man ha jättestora muskler egentligen? Det är ju lätt att det går överstyr liksom, att man går och tränar jätteofta och börjar käka kosttillskott och såna saker. Nja, man ska nog gå och träna för att hålla igång liksom, må bra i första hand. Det är lätt att man blir förblindad av stora muskler och att vara stark. Jag tror naturligtvis inte att Anders J kommer att bli det, fast man vet ju aldrig med sig själv. Det är bäst att inte överdriva det helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: Anders O

Sant, stirra dig inte blind på vågen heller. Det viktigaste är att det känns bra i kroppen.

2008-02-11 @ 20:08:47
URL: http://whypoc.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0