Fäst vid mig

Upptäckte när jag klädde av mig mina arbetskläder igår att jag fått en fästing, de är ena små irriterande saker. Plockade bort den, och kollade så jag hade fått med mig hela dessutom. Det var år sedan jag haft fästing på mig, och jag trodde inte jag skulle få någon i år heller, men tji fick jag. Nåja, jag hoppas att det kommer att ta minst lika lång tid till innan jag får en fästing igen, för det är en av de sakerna med naturen jag ogillar mest, hua!

Annars så flyter allting på som det ska. Igår var det fullt med folk på bussen som hade sovsäckar och en massa pckning med sig. De såg lite hippie-aktiga ut, och visst, de skulle till världsmusikfestivalen i Tjörnedala vid Baskemölla. Vet inte hur stort det är egentligen, men det var föga förvånande inga band som jag kände till.

I eftermiddag drar jag till Karlshamn för att kolla upp hur det står till med Östersjöfestivalen, men jag antar att det är precis som alla andra sådana där festivaler, folk, trängsel och samma gamla grejor. Nåja, ska bli kul att grilla lite och ha det trevligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0