Liten utflykt

Igår vaknade jag inte på något av de vanliga ställena, det vill säga hemma i min lägenhet eller i farsans lägenhet i Simrishamn. Det var så att jag istället för att dra till Kristianstad direkt efter jobbet i söndags tog en liten utflykt till Anders Os barndomshem för att grilla tillsammans med honom, hans föräldrar, bror samt dennes flickvän. Det blev lite korv och potatissallad, inget överdådigt direkt. Alltid lika trevligt att åka och hälsa på där, samma ställe som jag firade midsommar på förresten. Det blev alltså så att jag sov över, eftersom grillandet hände i söndags.

Igår så blev det för mig en ganska så lugn dag, tittade mest på när Anders jobbade med olika saker, hehe. Vi åkte ut och kollade på en hage dit det skulle transporteras hästar, Anders målade lite och sedan så tömde han och hans far en källa på slam. Det var en massa äckligt slam som samlats längst ner, i botten, som var tvunget att tömmas ut någonstans. Anledningen till att jag inte hjälpte till var att jag inte hade några bra kläder att hjälpa till i, så jag stod vid sidan av och tittade på. Lugnt och skönt var det därute. Pausade med körsbär en stund i solen, fikade och sånt där, det vanliga liksom!

På eftermiddagen tog vi sedan bussen till Kristianstad, jag skulle hem och Anders O skulle vidare till Karlshamn. Helt klart värt att inte åka hem direkt, utan istället pausa lite på vägen, om man säger så. Resten av kvällen spenderades hemma framför TVn, med Kommissarie Montalbano, Discovery och Exorcisten - Begynnelsen... somnade dock ifrån filmen, vilket inte var någon överraskning eftersom jag var extremt trött!

Kommentarer
Postat av: Wysteriia

hahaha ja vi borde kanske ha bytt väder? ;D

2008-07-08 @ 19:36:55
URL: http://Wysteriiasblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0