Ut ur ljuset, som en stjärna, som en hjälte

Hörde ett avsnitt av "Hero" imorse, och kommer faktiskt ihåg hur den låter den här gången. I'm like a fly, gonna spy like an eagle... den är riktigt najs, hahaha ;-) nä, nu jävlas jag bara! Oh, out of the light, like a star, like a hero går den, kan ju naturligtvis inte ha någon grundläggande innebörd. Jag förstår alltså ingenting, och det är bra förmodar jag. Ut ur ljuset som en stjärna, som en hjälte. Hmm, jag undrar om det finns fler höjdpunkter i låten. Heaven and earth keep colliding, but we love on a world of it's own, jag säger bara wow! Himmlen och jorden kolliderar hela tiden, men det spelar typ ingen roll för det finns en helt annan värld där kärleken finns, typ. Detta är ju väldigt metafysiskt eller vad man nu ska kalla det. Jag tror nog jag ska sluta försöka förstå den här låten innan jag blir knäpp, för det finns inget att förstå eftersom den är uppbyggd av klyschor, precis som vilken bra schlagerlåt som helst.

p.s. Love will survive

Kommentarer
Postat av: JP

Ja dom där telefonsamtalen när personen i fråga är fullständigt övertygad om att dom ringt rätt och blir förbannad på en för att man säger att dom ringt fel, dom är så jobbiga. Har också råkat ut för det ett par gånger.

Det kanske är nån som har det som heltidssyssla, att liksom ringa runt och låtsas ringa fel och bli förbannad bara för att få kontakt med andra människor. Hmm, vilken intressant karaktär det vore att jobba vidare med.... =) *funderar*

2008-03-17 @ 12:44:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0