Simrishamnstur

Har varit lite grann på resande fot idag! Var nere i Simrishamn och hälsade på farsan och hjälpte till lite i lägenheten. Det blev inte liten biltur ner på stan också, och det kändes inte alls som om man varit borta särskilt mycket, trots att jag varit där två gånger det senaste halvåret, om det nu räcker (detta var den tredje isf). Ikväll så blir det lite utgång. Ska dra till Valvet och kolla in Fourever igen, som jag tidigare sagt så är det längesedan. Senast så var et ganska så stökigt där, och det var lite avskräckande på sätt och vis, och sen så har man varit upptagen också när de spelat, men ikväll så.

Det är ganska så kasst med sömnen nuförtiden. Inte så att jag sover jättedåligt, det är bara det att jag vaknar så tidigt på morgonen och att det knappt är lönt att somna om innan man ska upp. Det känns lagom trevligt att vakna en timme för tidigt, ligga vaken i 40 minuter för att sedan halvsova de sista 20. Man är rejält seg när man väl ska stiga upp, trots att man kände sig ganska så vaken bara en stund innan. Så har det varit för mig de senaste tre dagarna...

Både på vägen till och från Simrishamn satt det samma personer på bussen. Ett gäng med pensionärer höll till ganska långt fram, åkte till och från Kristianstad, en utvecklingsstörd person med handledare och så jag. Både den utvecklingsstörda personen och pensionärerna var ganska så ljudliga, vilket gjorde att jag använde MP3-spelaren hela vägen, både fram och tillbaka... men men! Så kan det gå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0