Film- och matkväll

Igår var AJ och hälsade på, vilket alltid är lika trevligt. Började med att fixa lite med min cykel, satte på fetaste cykelstödet, som ag är väldigt nöjd med, och sen drog vi ut till Biltema eftersom AJ skulle shoppa lite. Det finns verkligen enormt många saker där, så det är tur att man kan skriva ett en lista när man väl kommit dit, praktiskt som attans. Jag tror att man tappat bort sig annars, helt ärligt. Sen så stack vi vidare till Maxi där det mesta av maten köptes. Det blev en svesk lördagsklassiker, Tacos. Jag har hört att "vår" variant skiljer sig ganska så mycket från det mexikanska orginalet. Tacos är väldigt praktiskt att fixa ihop, gott och väldigt trevligt att äta (kladdigt). Man behöver bara steka lite, blanda lite, hacka lite och hälla upp lite, sen så är det klart att ätas. Smask.

Efteråt så blev det Tortillas med ostsmak och dipp till det, och naturligtvis julmust. Kollade på "The Andromeda Strain", som jag fixat hem mest pga Michael Crichtons bortgång för någon månad sedan. Kanske inte världens bästa film, men underhållande. Vi såg för tydlighetens skulle miniserien från iår, men det finns en gammal från 1971 också, och den ska jag försöka få tag på, verkar dessutom vara bättre än den vi såg.


Ser redan fram emot nästa filmkväll, eller matkväll, eller vad man nu ska kalla det. Här är en bild på AJ när vi var i Grimeton för lite drygt ett år sedan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0