Scones? Inte idag!

Det är ganska så imponerande att man kan koppla ihop en karaktär från Street Fighter 2 med det amerikanska presidentvalet. Jag förstår det inte alls.

Tänkte göra scones idag, men var alldeles för ofokuserad för att lyckas, det blev alltså en katastrof. Nu måste jag köpa nya ingredienser för att kunna prova igen. Men jag ska lyckas någon dag, och då får ni alla höra om hur det gick!

Dessutom var det sista hela nattens sömn på ett tag. Inatt ska jag börja lära mig mitt vardagsdistrikt och sen så har jag ju mitt söndagsdistrikt att sköta om. Nästa natts (hela, i ett sträck) sömn blir mellan den 23e och 24e. Ser fram emot det redan nu. Det blir så under förutsättning att jag inte kommer att få vardagsdistriktet för en tills vidare-anställning. I det fallet vet jag inte hur det blir! Dessutom så belönas jag för min egen ambitiösa attityd till jobbet. Jag får betalt för den tid jag spanade på söndagsdistriktet. Hur mycket jag får vet jag inte ännu, men det blir en och en halv timmes betalning. Anledningen till att jag var ute och spanade var i första hand så att jag skulle lära mig distriktet fortare, så att jag skulle slippa följa med ett annat bud. Det är hur tråkigt som helst att gå bredvid, en massa kallprat med en person som man förmodligen aldrig kommer att träffa igen. Känns lagom konstruktivt.

Gillar förresten Harry Potter-boken skarpt. Språket är i högt tempo och väldigt välartikulerat. Jag skulle säkert kunna läsa hela dagen om det inte vore så att jag är såpass väldisciplinerad att jag skriver ett eller annat inlägg till mina små bloggläsare (vilken jäkla mening, hehe). Nä, idag ska jag ta itu med kurslitteraturen, det är verkligen viktigt att jag inte hamnar efter, tror jag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0