Lite av varje

Ok, nu har jag jobbat 8 dagar av 17, det är nästan hälften faktiskt. Bara nio till och sen kan jag sova en hel natt igen, det ska bli så skönt. Anledningen till detta är att jag inte får fortsätta på mitt vardagsdistrikt, vilket är lite synd. Nu får personalassistenten börja leta upp nya vikarierundor till mig, och jag har faktiskt en på gång sedan tidigare.

Idag ska jag sticka och hämta min cykel. Den har varit på reperation ute vid biltema, så det får bli bussen dit och sen cykla tillbaka. Hade vissa planer på att gå inom gymmet också, men jag orkar inte med alla människor som är där på fredagar, plus att jag är ganska så trött efter att ha jobbat. Det är knappt så att man känner för att sticka bort till biltema, det är så jävla långt.

Nåja, nu till lite gladare saker. Jag har läst igenom halva Harry Potter nu, så snart är det dags för en ny. Nu börjar det bli mer och mer sidostory, om man jämför med filmen. Det blir liksom mer av historien hela tiden, och det kommer bara att fortsätta om jagb förstått det rätt. Ska bli kul att ta sig an de där sista tegelstenarna (exempelvis Order of the Phoenix som är 766 sidor lång, till skillnad från Chamber of Secrets som är 500 sidor kortare).

Nä, nu är det nog dags för lite frukost!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0