20-årsfirande

Så är man tillbaka hemma igen efter en trevlig liten helg. Har tillsammans med Anders O firat 20-årsjubileum. Det var nu i höst tjugo år sedan vi lärde känna varandra, och det uppmärksammade vi genom att träffas hemma hos hans föräldrar. Under en tid i mitt liv var det som ett andra hem för mig. Ett tag var jag och hälsade på varannan helg, mest eftersom det var ganska så struligt hemma. Passade därför på att både laga mat till mig och Anders, samt bjuda hans föräldrar på mat som tack för allt. Det var riktigt kul att stå i köket och fixa med recept på allvar, och inte pyssla runt i sin egen lilla vrå. Dessutom blev det riktigt lyckat. På menyn stod det;
  • Räkor med citrondipp
  • Gratinerad fläskfilé med körsbärstomater och hasselbackspotatis
  • Äppelkaka (med en blandning av mandelmassa, ägg, socker och kardemumma) och vaniljgrädde!
Innan allt det goda så hade vi varit ute och kört en runda i de gamla hemtrakterna. Var vid scoutstugan och tittade (ja, jag var scout), tog en tur till skolan och skolmatsalen uppe i medborgarhuset (folkets hus), körde dessutom förbi badet i byn och idrottsplatsen. Efter detta tog vi en tur förbi mitt gamla hem, samt en liten åktur förbi Kivik och Vitemölle.

Allt som allt var det ett fint firande. Hur annars firar man en vänskap om inte genom att umgås och göra saker som båda tycker om?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0