Alternativ

Vet inte vad det var som hände, men mitt under introduktionen till den nya kursen så blev jag på riktigt dåligt humör. Jag som hade trott att jag skulle gå i en klass med omkring 50 personer, hade helt enkelt fel, det ska bara gå typ 15 pers där... Nu är inte det anledningen till att mitt humör svängde, men jag blev lite besviken över att det inte var någon av de andra som jag kände sedan tidigare som ska gå tillsammans med mig. Ok, det är väl en, men han är ganska så dryg. Nä, det som gjorde mig lite uppretad var snarare det faktum att vi ska skriva uppsatsen i grupp! Detta är vansinne! Man lär sig bäst hur man skriver en uppsats om man skriver den själv, med mycket handledning om det skulle behövas. Nu så kommer det inte krävas lika mycket handledning, eftersom det blir en tredjedel så många uppsatser att handleda. Till på köpet ska vi ha en jäkla grupppresentation i slutet av den här delkursen, precis innan vi ska få tentan... presentation OCH tenta... jävla overkill! Det enda jag kunde tänka på var att hoppa av fanskapet, men vad skulle jag göra istället?

Precis när jag kom hem, jag hade inte hunnit kliva av cykeln, så ringer min telefon. Jag svarar och det visar sig vara från tidningsbärarna. För några veckor sedan så ringde jag dit och meddelade mitt intresse att jobba som vikarie. Nu är det så att det finns en runda som behöver vikarie i minst en månad, så jag tackade ja till att åtminstone följa med på rundan i ett par nätter för att se om den funkar för mig. Så redan inatt så ska jag ge mig ut för att lära mig en tidningsrunda.

Så, ska jag hoppa av kursen nu då? Nej, jag håller huvudet kallt några dagar till för att se hur det blir med den där tidningsrundan. Om det funkar med tidningarna så struntar jag i kursen i Malmö, och går bara den här i K-stad (vilket är perfekt eftersom det är en eftermiddagskurs. Om jag inte riktigt känner för att jobba på rundan så kan jag ju fortsätta att läsa ett tag till.

Och för den som undrar, svaret är Ja! Jag är mästare på att skjuta upp beslut till sista sekunden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0