Världens undergång - nya röstningsregler!

Hehe, sitter och njuter något av att melodifestivalen blivit "förstörd" för så många människor. Det är så att man kommit på lite nya grejor när det gäller röstningen, och att detta tydligen upprör en hel nation. Det är åtminstone så det verkar när man läser Aftonbladet. Jag vet inte, men tycker inte andra att det är överdrivet att använda sig av ord som "röstningsfiasko"? Det känns som man på redaktionen tagit i så att huvudena nästan exploderat. "I en undersökning på aftonbladet.se ansåg sent i natt 82 procent att duellerna förstör folkfesten." Hihi, man har förstört "folkfesten". Har inte Melodifestivalen länge varit ett spektakel snarare än en folkfest? När jag tänker folkfest så är det snarare nyårsafton, midsommarafton eller någon annan slags större högtid.

Catya från Vällingby säger; "Melodifestivalen har tappat all sin glans på grund av alla deltävlingar och konstiga regler. Inte roligt att följa spektaklet längre". Men grattis då! Man har ju kört med deltävlingar och konstiga regler hur länge som helst, det är inget nytt. Märkligt att folk verkar snooza sig igenom 2000-talet, men förstår väldigt underhållande.

Jonathan Fagerlund, som tydligen deltog igår, tyckte att reglerna var virriga och sa att han inte förstod. Är det inte bra att förstå reglerna i en tävling där man deltar? Nej, det bekräftar nog snarare att popstjärnor inte behöver ha mycket mer än spån i sina huvuden för att för delta i melodifestivalen.

Vad gäller musiken var den väl knappast särskilt minnesvärd. Kanske borde man se över det istället?

Kommentarer
Postat av: Anders O

Du har blivit utmanad, av mig! :D

2009-02-08 @ 18:12:50
URL: http://whypoc,blogg,se
Postat av: malin

ja de va en väldigt kul överaskning att ni var där allihopa :D

2009-02-09 @ 11:08:50
URL: http://malinalvarez.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0