Jag har läst idag, typ(e)

Så sitter man här i Kristianstad igen, vid sin egen dator, vid sitt eget tangentbord. Har faktiskt saknat mitt tangentbord lite. Inte för att det är så extremt bra, utan snarare för att det jag använde i Simrishamn var dåligt. Där var tangenterna riktigt tröga att trycka ner, så man fick liksom hamra ner varje bokstav... jobbigt men förmodligen en vanesak. Här är nästan tangenterna lite för lösa, så man får en massa extrabokstäver om man missar lite och råkar trycka lite på tangenten vid sidan av. Men som sagt, det är en vanesak, och jag är van vid att det är på detta viset, så det så.

Idag har annars varit en ganska så bekväm dag. Har läst Harry Potter, spelat Starcraft, läst Harry Potter, ätit jordjubbar och glass med gubbarna och gummorna på jobbet, åkt buss och läst Harry Potter, spelat Sims 2, ätit pastasallad och läst Harry Potter. Kommer den som en överraskning att Harry Potter snart är slut för den här gången? Trodde väl inte det. Ska nu läsa klart boken och sen börja se filmen.

Imorgon ska jag försöka städa lite innan det är dags att åka iväg för midsommarfirande. Det ska komma hantverkare till min lägenhet och jag ska se till så att det inte är alltför många saker ivägen. Saker i vägen = saker kan gå sönder! Detta faktum, att det ska gå in  folk i min lägenhet när jag inte är hemma, gör mig lite sur. Jag vill inte att folk ska vara i min lägenhet när jag inte är här, därav uttrycket "MIN lägenhet". Det är inte så att jag ogillar besök, men främlingar gör sig icke besvär, särskilt när jag är bortrest. Men men, nu har jag ju inget var eftersom jag jobbar på tisdag, när de ska komma hit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0