Helgpaddling

Under helgen som gick var det dags för årets första kanotpaddling. Det var naturligtvis Halen som gällde även den här gången, men inte tillsammans med Anders O den här gången. Nej, den här gången var det tillsammans med Josefine och Calle. Nu var förvisso inte Calle med hela tiden, men en stund var han. Det var som helhet en trevlig upplevelse, trots att vädret var lite sådär. När vi började var det helt ok, soligt även om det inte var alltför varmt. Sen framåt eftermiddagen så började det blåsa, och inte varmt heller. Framåt kvällen blev det inte direkt varma, så man var glad över att man tagit med sig varma kläder. I vindskyddet bredvid var det några ungdomar som höll på att dricka öl och sånt, och två killar kom över och snackade lite. Det var lite kul faktiskt, att höra hur det är för ungdomar i Olofströmsområdet. Var bättre än att bara sitta där och huttra i alla fall, hehe.

Sov rätt så bra trots det lite kyliga vädret, men visst var det kämpigt att ta sig ut ur sovsäcken på morgonen. Men när man fått liv i brasan och mat i magen kändes det rätt så ok trots allt. Vi begav oss tillbaka ganska så tidigt eftersom vi var lite bekymrade över vädret. Ville inte paddla i hård vind och regn, och det såg ut att bli det. Drog tillbaka till Kristianstad, och tåget var fullt av trötta hårdrockare som varit på festival, fick knappt plats själv.

Eftermiddagen spenderades med att tvätta och packa, för det var dags att dra vidare till Simrishamn, där jag nu sitter och skriver. Har idag varit på introduktion till sommarjobbet, ser fram emot att dra igång imorgon på riktigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0