Jobbhelg

Idag är det fredag och ingen är gladare än jag! Eller inte! Jag har till skillnad från många andra inte en helg med ledighet framför mig, utan de blir jobb varje natt. Nu tjänar jag iofs pengar på det, men det är kanske inte så man tänker sig att en superhelg är. Nästa helg ska jag dock ha det skoj, för då blir det fest i Karlshamn. Det ska bli skoj, så jag kan nog stå ut med den här lite tråkigare helgen. Fast om man inte har något bättre för sig kan man väl ändå jobba och tjäna lite extra pengar, eller hur?

Pratade en stund med Linda idag, var nyfiken på hur det gick med huset bland annat, och handen. Allt verkar vara på väg i rätt riktning, vilket är uppmuntrande. Det lär inte dröja särskilt länge innan det mesta är klart med huset. Sen så är det detaljerna, de kan ju dröja ett tag. Mycket att fixa med trots allt. Men om man inte kan använda båda sina egna händer får man ju låna andras, och det verkar finnas gott om såna som vill låna ut. Jag kan själv tänka mig att slänga lite färg på väggarna om jag har vägarna förbi.

Fick förresten tillfälle att titta tillbaka lite på min blogg idag. Inte bara min dock, utan även Jennies. Det var lite skoj och nostalgiskt på något vis. Kolla in den här länken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0