Bokfail

Slut på en lugn helg, och slut på en av de bästa böckerna jag läst i år dessutom en av de som tagit längst tid. "Dune" var grym, tjock, liten text och på engelska men ack så bra. Mitt mål på 33 böcker det här året är ganska så avlägset känns det som, jag har nämligen 28 kvar och det har nästan gått tre månader. Jag behöver alltså läsa klart en bok var tionde dag, vilket är massor... ska försöka, men jag är helt klart tveksam till om det kommer att gå, särskilt med såna feta böcker som Harry Potter-böckerna, Sagan om ringen eller Winter's heart. Nåja, en bok i taget, så får jag köra.

På tal om böcker så spontanrasade en av mina hyllor i bokhyllan idag. Jag tror jag hade lastat på för mycket vikt i den, plus att det var ett dåligt fäste till den. Får nog se upp med de andra hyllorna jag har, det finns en viss risk att det händer igen. Attans, jag behöver verkligen fler bokhyllor. Suck!

Dessutom missade jag en tvättid eftersom jag trodde det idag var den 27e när jag bokade tiden. Jag tackar min mobiltelefon som har lördag som sista dag i veckan. Jävla skitkalender! Jag vill verkligen ha en telefon som tillgodoser alla mina mobilbehov/begär.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0