Same shit...

Same shit, different day... så skulle man kunna sammanfatta hur det gick på jobbet. Nja, tidningarna var faktiskt i tid idag, men det var å andra sidan tjocka till skillnad från gårdagen. De lyckas in blada i B-delen, men de lyckas ta mig fan stoppa in en massa reklam där... man blir bara trött. Dessutom, varför in te trycka allt som en enda tidning, om man nu inte lyckas trycka in b-delen i a-delen? Med sån här skit är jag jävligt glad över att slippa nobba på ett tramsföretag som Tidningsbärarna.

Gissa vad. Inatt har vi TVÅ olika sorters reklam att dela ut. Dels reklamen som var kvar från igår och dels nåt jävla prenumerationserbjudande från KB. Fattar de inte? Ingen går på erbjudandet längre. Det har för fan kommit ett i månaden i mer än ett halvår, folk nappar inte längre. Efter det förra har jag knappt fått några nya prenumeranter. Det är bara skit... skitsnack, säger att vi får två dagar på oss att dela ut reklam, men sen får man två olika sorter.

En annan sak som jag har varit förbannad över är de löften jag fick vid omläggningen. De sa att de skulle göra alla distrikten större. Mitt distrikt som jag hade då blev inte större, bara sämre.

Samtidigt vet jag att väldigt många gör sitt bästa, och som gör ett väldigt bra jobb. Det är på andra ställen som man misslyckas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0