Tillbaka till jobbet

Det var svinkallt imorse när jag cyklade till bussen. Åtta grader bara. Hua, men det var åtminstone soligt, och det trodde jag att det skulle bli resten av dagen också, men näää. Istället blev det ordentligt blåsigt, molnigt och med sporadiska regnskurar (av det lättare slaget). Dagen började heller inte perfekt. Några fyllon (förmodligen) hade dragit upp en massa blommor ur krukorna nere vid hamnplan och längs med storgatan. Men kom igen! Det var ju söndag! Därutöver hade fåglar dragit upp en massa skäp ur soptunnorna nere vid hamnen också. Jag var på minst sagt dåligt humör.

Det var ganska mycket skräp generellt i stan idag, men det gjorde mig inte så mycket. Höll mig igång. Struntade i lunchen dessutom, eftersom jag ätit ganska mycket till frukost. Slutade en stund inna, hade jag tänkt göra, men så blev det såklart inte. Nåväl, har en stund tillgodo.

Nu ska jag se om jag kan kolla lite på Stargate...

Jag är inte bitter...

Min datorskärm brakade ihop i fredags, så jag har inte kunnat använda min dator sedan dess. Ska under de kommande dagarna att leta reda på en ny eller en begagnad skärm, har inte bestämt mig än. Ska man investera i något bättre eller något som bara funkar?

Just nu är jag i Sjöbo, igen! Hade fått veta att jag kunde vara i Simrishamn den här veckan, och hade därmed ställt in mig på det och kände mig mycket lättad. Jag skulle;
  • slippa stiga upp 05.15 på morgonen
  • slippa cykla 15 minuter till stationen
  • slippa åka buss 50 minuter
  • slippa äta frukost och lunch på Lindhaga
  • slippa passa in tiden så att jag hann med bussen tillbaka
  • slippa sitta bland endagsturister på bussen mot sjöbo (bara tanter och gubbar)
  • slippa cykla samma väg tillbaka
  • slippa att behöva ta hänsyn till andra människor som inte går och lägger sig samtidigt som jag mewn envisas med att ha tvn igång i ett hus som inte har någon ljudisolation som helst
  • slippa göra det fyra gånger nästa vecka, eller kanske fem, beroende på hur det blir veckan efter med lägenheten
Fast nä, det blev inte så. Fan vad irriterande, och jag har varit sur ända sedan jag fick reda på det. Nu börjar det gå över lite, men jag är inte glad precis. Vill bara vara för mig själv, och ha det tyst runtomkring mig, men det är omöjligt de kommande dagarna.

Läste ut en bok, Vandraren, av John Twelve Hawks. Hade lånat den av Anders, och läste lite drygt halva boken igår och idag. Spännande, med hänvisningar både till sociologi och till myheter om hur bevakningssamhället sprider sig in i minsta vrå av vårt samhälle. Kommer förmodligen att läsa uppföljaren snart.

Annars träffade jag Anders J i lördags. Vi fikade på Zekes en stund och pratade om en massa saker. Sen så gick vi till Claes Ohlsson och glodde på grejor som åtminstone inte jag hade någon direkt nytta av, utom möjligen en MP3-spelare. Fast det kostar pengar och jag har viktigare saker att lägga pengarna på just nu.

Passade på att städa, så nu är det för första gången på ett tag riktigt rent och fint i min lägenhet. Det kommer säkert att kännas skönt när man går in genom dörren torsdag kväll och slipper hälsa på dammråttorna. Nu ska jag försöka hitta en ny bok att läsa, låna av Annika, kanske.

IQ-test

Gjorde ett IQ-test alldeles nyss, och såhär gick det;
Ditt totalresultat: 120
Resultatkategori: Hög

Om du vill göra testet själv, kan du göra det här

Kaos de France

Så har kaoset återigen gjort sig påminnt i världens största enskilda sportevenemang. Den här gången är det ledaren av hela tävlingen (Rasmussen) som fått sparken av sitt stall (Rabobank) eftersom han enligt vissa diffusa uppgifter ljugit om var han befann sig på träningsläger. Det var inte Mexiko han varit i utan i Italien. Alla poo-tourcyklister har en skyldighet att alltid meddela var man har planerat att befinna sig, och Rasmussen har tidigare hävdat att fel med postgången varit orsaken till hans frånvaro från de platser han skulle ha varit på. Nu är det alltså så att han talat osanning och stallets huvudsponsor vill inte ha med honom längre. Resten av teamet fortsätter köra på som vanligt.

Morenis lilla fadäs med testosteron, eller rättare sagt storas jävla idiotiska misstag som jag hoppas att ingen förlåter någonsin, har gjort att hela Cofidis lämnar touren. Det är det andra stallet på kort tid som lämnar tävlingen, och jag tycker att det är ett drastiskt beslut, men i grunden sänder det rätt signaler till resten av cykelvärlden. Teamen tänker inte längre acceptera enskilda cyklisters agerande. Tyvärr så är detta bara början av kampen, och det kommer att ta tid innan de dåliga värderingar som vissa av atleterna lider av har försvunnit från sporten. Tydligen är det fortfarande cyklister som tycker att dopning är en väg för att nå framgång, och det är ju bara så jävla sorgligt.

Jag är i vilket fall som helst väldigt glad över att det åker dit folk. Cykelsporten var inte helt ren, och det är ändå bättre att veta än att leva i någon slags drömvärld där man bara antar att ingen fuskar. Det finns dopare i alla idrotter, grejen är den att man inte testar allihopa. Sätt dit packet, var de än befinner sig.

Nu är det Alberto Contador som leder Tour de France, knappa två minuter före Cadel Evans och knappa tre minuter före Levi Leipheimer. Det blir någon av de tre som tar hem det, den första och sista tillhörande Discovery Channel (fd. U.S. Postal Service), vilket i så fall skulle innebära att det amerikanska laget behåller den moraliska titeln efter Lance Armstrong.

Kom förresten på att jag den sjunde juli tippat att antingen Astana eller Rabobank skulle vinna touren. Nu är Astana borta och så även den bästa placerade Rabobankcylisten (som dessutom var på väg att vinna hela skiten). Det är ju lite skumt, vet inte vad man ska tycka om den saken, haha.

Cykel

Så har ännu en cyklist åkt dit. Jag tänker fortfarande att följa Tour de France oavsett vad svenska journalister säger om att det är den smutsigaste sporten i världen, för det skiter jag i ganska så mycket. Är det inte antalet tester som bestämmer hur många som åker fast? Jag tror nog att friidrott har många dopade också. Dopning (jag har i de tidigare bloggarna skrivit doping, eftersom jag tycker det ligger bättre i munnen) är ett jävla gissel, och jag hoppas de får fast varenda en som sysslar med det, både atleter och de som hjälper till.

Tyvärr ska ComHem ta bort Eurosport från sitt utbud, så då kan jag inte se Touren oavsett. Känns ju rätt så kasst. Istället ska de sätta in TV4Sport, fy fan vad det suger. TV4 bestär ju till 99 procent av idioter, och den siffran höjdes när Jihde gick dit.

Vinokourov

Så har han åkt dit för doping! När allt var på väg att vända för cykelsporten så ska det till ett ruttet jävla ägg för att sabba hela korgen. Den senaste tiden har mitt förtroende för sporten vänt, är det på väg att vända tillbaka igen? Hur fan kan man vara så jävla kokad att dopa sig? Man vet inte vad man ska säga...

Hela Astanastallet har dragit sig ur, vilket resulterar i att min favorit, och oskyldige cyklisten, Klöden inte har någon chans att vinna längre. Jag hoppas innerligt att "Vino" inte kommer tillbaka, någonsin. Nu blir det kanske en dansk, Rasmussen, istället. Han har inte dopat sig, ännu... Contador är annars en frisk fläkt, särskilt på gårdagens etapp när han attackerade och försökte köra ifrån Rasmussen vid ett flertal tillfällen. Det var kul att se... Nu vet jag inte om något kommer att bli kul att se.

SVTs sportchock!

Chris Härenstam, Pamela Andersson och Malin Ewerlöf satt i morse i Godmorgon Sverige och diskuterade sporter i den så kallade sportpanelen. Bland annat så diskuterades cykelsporten och att den varit drabbad av doping i ganska så stor utsträckning de senaste åren. Men varför sitter man och diskuterar Tour de France och doping egentligen? Alla cyklister som deltar i Tour de France testas innan tävlingen, minst tio cyklister testas efter varje etapp, och än har ingen som deltar eller deltagit i tävlingen fått ett enda positivt a-prov. En cyklist som i juni meddelade att han inte skulle delta har åkt dit på ett a-prov, men är ännu inte avstängd. Det är faktiskt så att ingen som deltog förra året heller (källa Eurosport) blivit avstängd. Hur kan sportpanelen i rikstelevisionen sitta och vara så fruktansvärt ignorant, fördöma en hel sport på felaktiga grunder, och heja på de två tyska tv-kanaler som slutade sända live. Att panelen dessutom fördömer alla de miljoner och åter miljoner åskådare av sporten är en skandal av stora mått.

En annan felaktighet är Rasmussens s.k. "avstängning" från VM och OS. Han har inte alls missat att dyka upp till någon dopingkontroll, däremot har han blivit testad flera gånger och inget har dykt upp på testerna. Saken är den att han inte varit där han tidigare meddelat att han skulle vara. Det är så att internationella cykelunionen vill veta var alla toppcyklisterna är någonstans så att de ska kunna göra tester utan att i förväg meddela det. Den annars konfidentiella informationen läckte från den danska cykelunionen, trots att cyklisten inte brutit till den grad mot reglerna att han förtjänar en avstängning, och samtidigt meddelas det att han inte kommer att tas ut till det danska landslaget. Panelen har fullständigt missuppfattat allt det här, och menar att han dessutom ska stängas av från Tour de France. Så fullständigt urkorkat dumt av Härenstan, Andersson och Ewerlöf att sitta i TV och uttala sig om saker man inte har någon som helst koll på.

Doping är skit, men man ska inte smutskasta en sport som fösöker ta sig upp ur ett dunkelt förflutet. Om det är någon sport som på allvar satsar på att rensa ut fuskarna så är det cykelsporten. Friidrotten till exempel har också dragits med doping, men det är inget snack i sportpanelen om att man ska lägga ner den sporten. De svenska sportjournalisterna, och de så kallade experterna borde verkligen skärpa till sig och informera mer om vad cykelsporten gör för att rensa upp, och inte prata om en massa felaktiga fördomar baserade på luft. Jag tycker att en rejäl ursääkt från SVT är passande, annars stöder man passivt spridandet av lögner.

Mitt liv idag!

Ganska så skönt att vara hemma i lägenheten igen. Inte för att det är så fantastiskt roligt eller så, utan snarare för att man bara kan ta det lunt utan att behöva stressa omkring alltför mycket. Nåja, nu har jag ju visserligen tvätt att ta hand om, men det är ju inget, och sen så måste jag ta bussen till Sjöbo i kväll. Suck! Men resten av dagen hade jag tänkt ägna mig åt Tour de France. Hela etappen visar de på Eurosport, så det kanske kommer en Le Tour-blogg till i eftermiddag/kväll. Det är ju sånt man har igång under hela dagen, inte sitter och ser på intensivt, utan något som man kan gå ifrån och göra andra saker under tiden, som att tvätta till exempel. Jag hade tänkt städa lite också, och packa såklart.

Tre nätter till i Sjöbo, och tre dagar i Simrishamn. Jag vill verkligen inte syssla med det, tycker verkligen illa om mitt jobb, och min tillvaro när jag jobbar. Ja, jag har friheten att lägga upp min arbetsdag som jag vill, typ. Det är bara det att hela min tillvaro i högre grad bestämmer vad jag ska göra. Bussen bestämmer när jag ska börja, ochvad andra behöver för fordon bestämmer vilket jag kan använda. De sista tre jobbdagarna var tråkiga, minst sagt. Frukostarna och luncherna har dessutom varit sega, eftersom jag suttit uppe på Lindhaga och käkat. Ska nog försöka hitta något bra ställe ute på stan där man kan käka. Fast å andra sidan, jag fick vara för mig själv när jag var i Sjöbo, onsdagen och torsdagen, det var ju åtminstone något. Så kommer det inte att bli fram till torsdag innan jag åker till jobbet.

Oj så gnälligt det blev, ska nog försöka trycka i mig lite frukost, om jag har något. Javisst ja, diska ska man med, suck. Nåja, strax blir det jidder med Vacchi/Adamson, tjosan hejsan!

Helgnöje

Har haft en trivsam helg i Karlshamn igen. Åkte dit nästan direkt efter jobbet i fredags, med en stunds mellanlanding i K-stad för att packa om mina väskor och äta mat, och tvätta mig (duscha). Så jag var ganska så snurrig och seg i kroppen, minst sagt! Men jag tog mig i kragen och följde med ner till torget fr att titta på när Rob Tognoni spelade gitarr. Det blev en langos också... höll nästan på att somna, när vi satt vid fontänen, jag och Anders.

Andra dagen blev det mycket hängande i Anders lägenhet tillsammans med Anders såklart, Gisse och Sofia. Kollade på tv, bland annat Simpsons, käkade pizza osv. Började dricka öl och snackade en massa, typ. Vi hade en trvlig kväll. Stack iväg från lägenheten för att möta upp Jimmy vid Skotsbergska. Satt en stund nere vid kanalen och drack vin och öl, pratade en massa där med. Började bli lite lullig, Jimmy och Gisse gnällde lite i om saker rörande deras band, jag började bli och Sofia var ganska uttråkad.Drog ner närmare stan och kollade på Roxanne och Partypolarna. Det var skoj. Jäkligt kul att Sofia var med, eftersom de andra två var ganska så stela. Skrattade åt och härmade en kvinna som dansade framför oss, jag och Sofia, och hade allmänt jättekul. Det var längesedan jag skrattade så mycket tror jag, har fått en massa skrattattacker på senare tid, men inga som varat särskilt länge. Synd att de söutade spela ett, jag hade kunnat fortsätta ett tag till. Somnade ändå ganska fort när jag väl gått och lagt mig.

Man behöver göra roliga saker med folk man tycker om. Jag och Anders promenerade upp till vattentornet, och bara hängde liksom. Såg en råbock. Det regnade. Blev blöt. Åt ballerina minimuffins, som inte var något vidare, dessutom rejält för dyra. Tog tåget hem. Blev blötare. Tyckte att helgen var lyckad, mycket lyckad.

Mazda

Inte en död stund på jobbet idag! Riktigt najs, för en gångs skull var man inte uttråkad alls. Började med att ta bussen till Simrishamn från Sjöbo. Det var bara jag i bussen till Tomelilla, sen klev ett par stycken till på bussen. Det blkev lite halvpanik eftersom jag inte har något att köra med, så jag fick ta den röda mopeden och be Sandemark hämta soporna när jag var klar vid hamnplan. Som tur var så blev det inte så mycket tid med skitmopeden. På frukosten fick jag reda på att jag kan köra mazdan, tjohooo!

Sprang sen omkring (nästan) hela dagen utan t-shirt på mig (fast med reflexväst) och hoppades att min grava bonnabränna skulle ge med sig, åtminstone lite grann. Det är på gång. Massor med sopor var det också, vilket gjorde så att jag hela tiden hade något att göra, och till och med med saker över att göra imorgon, då jag kan använda mazdan direkt på morgonen, tjohhooo.

Det var ganska så lugnt nere på hamnplan också, så jag var inte tvungen att stanna alltför länge in på frukostserveringen. De jäkla frukostmötesmänniskorna. Varför ska de käka så jävla tidigt? Äsch! Var riktigt förbannad för att Simon inte tömt de två soptunnorna vid hamnkiosken. Tog en massa tid att reda ut, men som ovan, jag blev gladare.

Blev inte redo till att åka hem förrän jag missat 15.35-bussen, och jag hamnade bredvid nån skum hispig kärring på bussen sen som inte kunde sitta stilla. Nåja, kom åtminstone tillbaka till Sjöbo, ocfh som vanligt höll jag på att sabba ett sg-1-avsnitt genom att laga mat samtidigt, dock på annan plats än vanligt. Såg det mesta och det var väl rätt så ok. Sen var det såklart Hell's Kitchen, som var najs igen, synd att Gordon inte får lika mycket spel som han gjorde för några avsnitt sedan.

Börjat läsa en ny bok! Vandraren! Ska nog läsa en stund innan jag ska sova, den är bra... Hade tänkt skriva en recension på Box 21, här, men har typ inte orkat eller haft tid. Nåja, får väl sluta vara så ambitiös, hahaha.

Kortisblogg

Kort hemma i Kristianstad för att packa ytterligare en gång för att den här gången åka till Sjöbo. En liten minisemester i Karlshamn var det, och det var trevligt som vanligt. Blev lite promenad under gårdagen, och lite fångande av solstrålar. Hoppas det tog sig lite grann, vill ju inte se ut som nu resten av sommaren.

Idag var det varmt och kladdigt i luften, tvi. Tåg för första gången mellan K-hamn och K-stad på ganska länge... det var najs. Ytterligare en resa till K-hamn är planerad till helgen. Man vill ju inte missa östersjöfestivalen, som man gjorde förra året. Nu blir det en dag åtminstone, och det är ju såklart bättre än inget.

De kommande tre dagarna kommer jag att pendla mellan Sjöbo och Simrishamn. Det blir lite stressigt på morgonen antar jag, men det löser sig förhoppningsvis. De jävla frukostmötena är anledningen, utan dem kunde man ta det lugnt. Nu är det inte så och det är bara att gilla läget!

Packa klart och sen åka, ciao a tutto.

Grillafton

Igår var det grillafton med min vän Anders O. Det bästa vädret på ett antal dagar och naturligtvis kunde man inte missa att vara utomhus. Tog en promenad bort till Citygross (i Karlshamn naturligtvis) och flanerade först planlöst omkring bland matvarorna, som vanligt. En grillbricka gav upphov till idén som skulle bli mat.

Det var Anders som kom på idén att vi skulle grilla korv (grillbricka) och sen kom jag själv med den eminenta idén med pastasallad. Vi brukar alltid komplettera varandras idéer på ett jättebra sätt, helt otroligt. "Skulle man inte kunna göra såhär? Jo, och så kan man göra det till det där på ett sånt här sätt." Såna grejer är det hela tiden. Tillsammans skulle vi kunna bli den perfekte pojkvännen (i matkonst) vilket är en riktigt sjuk tanke egentligen.

Vi köpte en tysk grillbricka och en engångsgrill. Till det gjorde vi en pastasallad med jättestora pastasnäckor, isberssallad, rödlök, gurka, gröna oliver och fetaost. Anders gjorde en grym dressing på olivolja, basilika, vitlök, salt, peppar, citron, soltorkade tomater och körsbärstomater. Först hade han hällt i för mycket salt, men tomaterna med sin sötma neutraliserade den smaken totalt och det blev hur bra som helst. Glömde nästan bort ägghalvorna som vi ochså hade lagt ner i salladen.

Satt nere på innergården och grillade. Det blev jag som fick sköta grillen och det kändes lite manligt faktiskt. Vända på korvar. Det blev bra tyckte jag. Till hela glillmiddagen drack vi citronvatten, som vi hade gjort på den överblivna citronhalvan. Fint väder och bra sällskap, hade det kunnat vara bättre?

Tivolirock -07

Har ett nytt favoritband, Mustasch. De var på Tivolirock igår, och de var asgrymma live. Fan vad det var mycket Göteborg över den spelningen. Tänkte att det är många stora svenska band som kommer just därifrån. Var visserligen hur trött som helst när de spelade, hade starka funderingar på att sticka hem. Jag vet inte om jag börjar bli gammal på riktigt, eller om det kanske var de där jävla skorna som gjorde att jag hade ont i ryggen. Tröttheten kan också bero på att jag slarvat som tusan med sömnen, vilket gjorde att jag sov jättelänge idag (precis klätt på mig förresten). Stack hem när Backyard babies spelade för jag tyckte på allvar att de sög, var hemma strax efter ett och somnade strax efter det. Vaknade elva!

Fourever var grymma som vanligt. De började med samma höga kvalité som vanligt, och lyckades faktiskt höja det ytterligare ett snäpp för att slutligen avsluta med sin nya riktigt grymma "Shout, shout my name!". Har hört den en gång innan (Sweden Rock) men det är en sån låt som man känner igen, som verkligen sätter sig direkt. Det var en del ändringar på "Left Behind" också, mindre trummor och mer bas/gitarr, vilket kändes nytt och fräscht jämfört med demot. Fick en liten pratstund med Mia (sångerskan) under Sounds-spelningen och fick höra lite nytt om planerna för framtiden, lite snack om influenser och om Metallica-spelningen bland annat. Fick tips om bandet "Unfaithful" som jag lovade att jag skulle kolla in (hade snackat med Urban på stan när de spelade typ). Fourever på Valvet den tionde och elfte... ska kolla mitt schema! Äsch, måste byta om jag ska se...

Träffade Jennie och Patrik (för första gången) plus en massa av hennes polare, typ... Linda, Bettan med pojkvän... osv massa med namn jag inte kommer ihåg eller ens gjorde det då. Anders O ringde mitt i alltihopa, och påminde om sin existens. Synd att han inte var där. En massa folk som inte kom, Peter och Timmy var jag säkra på skulle komma och sova över, och kanske förfesta i min lägenhet, även om de inte skulle in på tivolirocken. Anders J kom inte heller för han skulle upp tidigt på morgonen, inte heller Johan kunde komma eftersom han inte hade råd med inträdet.

Marit Bergman var en annan höjdare. Hennes spelning var grym, och jag ångrar att jag inte lyssnat på hennes tidigare skivor (bara lyssnat på den senaste i princip). Det var fullt med folk på scenen och det blev en riktigt glad och positiv atmosfär, de hade lika roligt som publiken såg det ut som. Det var ett gäng man skulle kunna "festa" med fler gånger, för det kändes mer så än en vanlig spelning.

Kollade även in Snook en liten stund, men det är inte min grej precis. The Sounds tröttnade jag på efter några låtar, så jag gick iväg (se ovan). The Ark spelade också, och de gjorde en hyfsat bra spelning, det var visserligen då jag var trött och orkade inte stå stilla för det gjorde ont i ryggen då. Gick innan deras spelning var slut (tror jag) och letade efter folk, som jag naturligtvis inte hittade. Tänkte ringa Jennie och fråga vart de tagit vägen (hon och Bettan m pojkvän hade stuckit ut från området under Snook) men jag orkade inte, ville se Mustasch. Sugarplum Fairy fastnade jag heller inte för precis, och sen så var det något band på tredje scenen som inte tilltalade mig så mycket (lät äckligt nyamerikanskt på ett sätt som jag inte gillar).

En mycket lyckad kväll (bortsett från min sömnbrist och ont i ryggen) som väl var värt de 280 kronorna som jag betalat för inträdet. Nästa gång ska jag ta med mig öl, blev bjuden på Patriks rom & cola (av Jennie) så man blev lite rund om öronen en kort stund. Hade nog behövt alkohol som smärtstillare i slutet.

Stress

Känner mig aningen stressad av någon anledning! Många saker att tänka på antar jag, jag tror att det är precis vad som är på gång.

På jobbet ska jag försöka få till det så att Bengt kan laga mopeden, eftersom bromsarna är usla och det är något glapp i någon kontakt som gör att den är väldigt lynnig att köra. För det andra måste jag se till så att det kommer ner en soptunna till stranden, och kolla huruvida jag ska tömma en annan soptunna, och om möjligt få ner en annan papperskorg till stranden. Därutöver ska jag göra mitt vanliga jobb. Måste äta och duscha på jobbet så allt omkring det måste fixas och förberedas.

Imorgon ska jag åka tillbaka till Kristianstad, så all mat som varit här måste med dit. Kylvaror åtminstone, torrvarorna klarar sig i den "lilla" lägenheten. Har pysslat med att städa i den "stora" lägenheten en stund, fixat så att de som ska hyra den kan trivas. Eftersom jag varit där mest blev det mitt ansvar, eller åtminstone till vissa delar (vill ju inte gnälla alltför mycket). Farsan var här en stund och städade också. Det inklusive allt annat som jag tagit med mig ska också packas ihop inför imorgon. Ska ju helst inte komma hit efter det att jag stuckit hemifrån klockan 5.40 på morgonen eller när jag nu sticker.

Min lägenhet i Kristianstad är i kaos, måste verkligen städa den också, om jag orkar. Fast jag måste ju inte städa egentligen, det är ju inte så att det ska vara fest hemma hos mig eller så, ska ju hänga på tivolirock hela jävla dagen, hahaha! Det ska bli ordentligt kul!

Nästa vecka så blir det pendling från Sjöbo till Simrishamn när jag ska jobba. Måste komma ihåg att ta med lås till Annikas cykel, och se till så att min cykel hamnar nere vid stationen. Men det är knöligt som fan, eftersom jag inte kommer att vara här. Argh... jag får gå första dagen! Suck, sug sug sug... Bussarna från K-stad till Sjöbo går så jävla dåligt också, inte alls! Måste byta och greja och det suger ännu mer.

SMS om att det ska vara fest hos mig? Nä, det ska INTE vara fest hos mig, men det kanske kommer folk som ska sova över! Argh!!! Måste städa ändå... suck!

Hells Kitchen är mitt nya favvisprogram på TV, bredvid SG-1, Tour de France och Elake kocken. Gordon är så förbannad, och har sån dunderkoll på allt så det är inte riktigt klokt. Härligt... dessutom påminner han lite om Linda, hehehe...

Nu ska jag andas en stund och sedan försöka sova, det blev knappt fem timmar sist...

Fikadags

Missade Tour de France idag, och Stargate SG-1. Hade en riktigt bra ursäkt för att göra det dessutom, för det var fikadags igen, på Zekes. Hurra! kanske någon säger, och så exalterande är det kanske inte. Men det var trevligt... Linda dök upp först, och vi beställde in varma mackor. Pratade lite grann. Fick lite nya ideér av det samtalet, om likheterna mellan facism och militarism. Efter en stund kom Anders J också, och samtalet ändrades lite till att handla om något nytt. Huset blev det lite prat om, hur långt det var kommet med taket och sånt. Tydligen hade snickare nummer 2 (Jörgen) lämnat stället. Passade inte så bra ihop med nummer 1 (Pierre). Vi pratade om andra grejor också, och det fortsatte när Jennie också dök upp som ett yrväder. Mojna lite va!? plz... du behöver det!

Fikan fortsatte och jag tyckte att det var hur bra som helst att umgås med tre av de fyra från klassen som jag uppskattade mest. Kankse ska man skriva uppskattar, men eftersom klassen försvann så kan man nog skriva uppskattade, eller? Nä, det är några av de människorna som jag uppskattar mest totalt sett, over all, punkt slut! Anders O ringde också under tiden vi fikade, han lät konstig på rösten, bara sådär på tal om människor som jag gillar. Kanske Kiviks marknad på måndag, eller inte, eller kanske, eller jag vet inte, har inte bestämt mig. Vad som är bestämt är att jag ska gå på tivolirock, det e najs!

Jag och Anders J satt kvar en stund efter att tjejerna gått. Pratade om såna saker som vi brukar prata om, typ. Vi kom in på varför valsystemet med valkretsar är så dåligt ur demokratisk synpunkt, eller det var åtminstone det jag tyckte. Därutöver snackade vi om USAs krig mot terrorn, och om hur korkat det var att invadera Irak, bland annat strunt som USA sysslar med.

Nu hade jag tänkt titta på sammandraget från dagens lopp från Touren och sen sova några timmar innan jag ska upp och jobba.

Le Tour - Etapp 3 Waregem - Compiegne

Så har det varit ytterligare en händelsefull dag på touren! Började själv med att sova mig igenom den första timmen som de sände på eurosport. Var ganska så trött så jag orkade inte hålla mig vaken, men sen så piggnade jag till trots en ganska så småsömnig etapp. Fast särskilt småsömnig var den inte hela tiden, det blev en ordentlig uppryckning och avslutningen blev magnifik.

Tack vare ett ganska lågt tempo lyckades en tvåmansutbrytning (Vogondy & Ladagnous) hålla en lång bit av sträckan. Samma anledning var det till att tvåmansutbrytningen blev en fyramansutbrytning (Augé & Willems). Med ca 30 kilometer kvar för utbrytningen börjar klungan på allvar att hämta in försprånget, som låg på ungefär 3 och en halv minut. Sakta men säkert börjar de äta in mellanrummet, och det känns ibland som om de ska hinna ikapp, och ibland som om de inte kommer att göra det.

Några försök till utbrytning från de fyra i täten misslyckas, och de håller samman, men verkar bli allt mer trötta. Ska de lyckas hålla undan hela vägen till mål eller kommer det bli ytterligare en klungspurt? Visserligen är klungspurter väldigt dramatiska, men man vill ju se andra typer av segrar också på de typiska "spurtsträckorna". Det är ganska spännande och snart så står det klart att Cancellara åtminstone kommer att behålla den gula ledartröjan minst en dag till.

Willems gör en sista resultatlös attack med ett par kilometer kvar till mål. Klungan har nu utbrytningen inom räckhåll, men det verkar vara oeninghet om vem det är som ska dra. Snabbt hämtas försprånget in, och det verkar som om det kommer att bli en ordentlig klungspurt, som vanligt. Men utbrytningen ger sig inte helt, och där kommer den gula ledartröjan, Cancellara och gör en attack med 500 meter kvar. Han tar sig ifatt och går förbi de fyra, och drar ifrån ytterligare. Klungan hämtar också in utbrytningen, och närmar sig Schweizaren som kämpar och kämpar med att hålla spurtarna bakom sig. Det är så nära, så nära och javisst! Han klarar det, Cancellara vinner precis framför Zabel, Napolitano och Boonen. Helt otroligt!!! Att han lyckas med att rycka från klungan så pass nära målet, det är en bedrift av stora mått. Inte bara vinner han, genom sin seger drygar han också ut sitt försprång till Klöden med 20 sekunder. Visst, för sammandraget kommer detta inte att spela någon större roll, Cancellara kommer att bli jagad ordentligt snart. Mina favoriter för slutsegern har inte börjat visa framfötterna heller.

Thomas Lövkvist ligger fortfarande på 51:a plats, numera 1 minut och 8 sekunder efter den gula tröjan.

Neråt

Var och tränade nyss! Blev väldigt trött och hängig när jag var där, känner mig lite smådeppig faktiskt. Vet inte varför, men det har hängt i luften några dagar, absolut. Ska sticka ut och sätta mig i solen och läsa en stund, ett par timmar kanske. Sen ska jag sticka in igen och ligga i soffan, lyssnades på cykelsurr med Vacchi/Adamson.

Det tog en dryg kvart att gå till Friskis, det tog ca en halvtimme att gå hem igen. Det säger nog allt. Gjorde inte allt där heller, lämnade tre övningar totalt, och gjorde tre bara till hälften. Bah... mög!

Godmorgon

Igår hände det några grejor. Vad som inte hände däremot var att jag bloggade. Vet inte riktigt vad det var, men jag kände helt enkelt inte för det. Kände inte för att göra någonting alls för att vara helt ärlig, framåt kvällen åtminstone, så då gjorde jag inte så mycket.

Korkad nog skulle jag som vanligt (när jag är i K-stad) laga mat samtidigt som SG-1 pågick. Det blir inte riktigt bra, och dessutom missar man en massa smådetaljer. Nu är inte Daniel med längre, utan har ersatts (på sätt och vis) av en kille som heter Jonas (!) spelad av Corin Nemec (mer känd från tv-serien Parker Lewis, "syncronise watches" och allt det där... äh... ungdomsserie som gick i svt för mer än ett decennium sedan). Men det går ju att titta på, fast det gör jag ju inte så bra heller...

Fika med Jennie och Clara igår! Johan och Anders dök inte upp. Men det var mysigt ändå...

En fågel bajsade på min hand igår. Jag kliade mig i pannan och lände helt plötsligt något varmt på handen. Såg efter och det var fågelbajs mellen långfingret och ringfingrets knogar. Tänkte att det var banne mig tur i oturen, om jag inte hade haft handen så högt uppe hade jag kanske fått fågelbajs i ansiktet.

Ingen rödbetssallad på Willys hemma. effem

Solen väckte mig imorse... typ klockan sju! Sen läste jag en stund i boken som faktiskt håller på att bli bättre. 50 sidor kvar kanske. Käkat lite... druckit kaffe... ska gå och träna! Sen fånga några strålar sol... kanske!

Förberedelser

Sitter just nu i Simrishamn! Ska åka hem till Kristianstad om ca en timme. Packar som vanligt, städar undan lite eftersom jag stökat till det, den gamla vanliga visan. Hade funderingar på att kanske stanna tills imorgon, men nä, är sugen på Stargate så jag drar till K-stad, haha! Det är förvisso inte det enda som drar mig dit, imorgon är det fika med gänget igen, man får ju passa på när Clara är hemma. En enda dag är hon i stan, och det missar man ju helst inte, vilket jag också skickade till min kollega Simon.

Klockan tjugo i fyra i natt fick jag ett sms där han frågar om jag skulle kunna hoppa in för honom och jobba på måndagen. Lite kort varsel, men jag skickade ett svar om att jag faktiskt hade andra planer, sedan ett par veckor tillbaka. Hade visserligen inte riktigt planerat i detalj sådär, men sist jag pratade med Clara innan hon drog till Frankrike fick jag reda på när hon skulle vara hemma igen, och att det bara blev en kortvisit på tre dagar. Så tyvärr Simon, inget ledigt för dig imorgon, mohahaha! :-D

Annars var min natt ganska så strulig, vaknade hela tiden kändes det som, och när jag fick Simons sms trodda jag att det var väckarklockan och var på väg upp för att jobba innan hjärnan vaknade till. Annars var jag oförskämt pigg idag, och bara på dåligt humör fram till frukost som igår. Avslutade dagen med att snacka lite med Bengt som hade kört upp en runda till Lindhaga med sin nya Porsche. Var nog lite pratsjuk efter att inte ha pratat med någon alls på hela dagen, förutom farsan när han ringde. Drog ut på det samtalet också, hehe.

Robbie McEwen vann dagens etapp, den första, i tour de france. Tvåa blev Hushovd tätt följt av Boonen efter en storslagen klungspurt. Cancellara behåller den gula ledartröjan åtminstone en dag till. SVT-text har inte så bra koll på cykelsport, de trodde att det var morgondagens lopp som skulle köras idag. Sportjournalister borde ha koll på sport, oberoende av vilken sport det är. Världens största enskilda evenemang borde de verkligen ha koll på. Jag tror att de misstagit prologen för etapp ett, ett vanligt fel av "noobsen".

Uppe i höjden

Var ordentligt trött imorse när jag vaknade. Jag vet, inget nytt. Vädret var aningen bättre på morgonen, och kom faktiskt att bli relativt ok. När jag skriver så relaterar jag till gårdagen, annars var det ganska kasst. Som tur var så slapp jag vara på så hemskt dåligt humör åtminstone, men det började inte jättebra. Jävla torgförsäljare! Jag vet, de har inte gjort mig någonting, men på morgonen, när jag är ordentligt trött, vill jag helst ha lite utrymme. Vill gärna att det ska vara tyst och lugnt, för det gillar jag. Ljuden kommer ju sen i vilket fall som helst.

Väldigt lite att göra idag, tack vare gårdagens väder antar jag. Var klar med det obligatoriska, torget ner till hamnplan redan strax efter sju på morgonen. Hade massor med tid över hela dagen egentligen, och det hjälpte ju inte att man hade bilen heller att susa omkring med. Frustrerande och passiviserande! Efter frukost kom jag dock igång lite, gick och plockade skräp (det lilla som fanns där) på parkeringen vid Tobisviksbadet. Lyssnade på lite Svenska Akademien (som jag en kort stund ångrade att jag inte bytt ut mot något annat i Mp3-spelaren) och helt plötsligt, så börjar låten Uppe i Höjden, som jag egentligen tycker är lite småfånig, men just där och just då satt den klockrent och jag gick omkring med ett leende på läpparna en liten stund. Det höll inte i sig hela dagen, men jag var ändå relativt glad. Visslade lite grann, snackade lite med tjejerna vid hamngrillen osv.

Sen var det ju prolog till Tour de France idag också. Det blev Cancellara som tog den gula tröjan framför en av mina favoriter Andreas Klöden. En imponerande seger måste jag säga. Blir spännande att se hur det kommer att utveckla sig, men jag skulle tippa på en segrare från antingen Astana eller Rabobank, de verkar vara starkast just nu. Hoppas såklart på Francaise des jeux och Thomas Lövkvist, den ende svensken för året, tyvärr.

Surblogg

Idag har jag varit mest sur och trött... och blöt om fötterna! Låg och försökte somna igår, men det tog den stund. Så jag funderade över det ena och det andra och det tredje och så vidare... Tyckte att det var lagom trist att behöva stiga upp när väckarklockan ringde, och det satte humöret för dagen. Hade ingen anledning att vara sur, förutom att jag var så jävla trött. När regnet väl kom så höjde det humöret lite, så illa var det från början. Höll nästan på att bli på bättre humör, när regnet tilltog och mina fötter blev blöta och kalla. Bytte såklart strumpor på lunchen, men det hjälpte inte särskilt länge alls. Fick gå med nya blöta strumpor istället, och ha de där jättestora regnkläderna på sig... och den där hjälmen som är alldeles för stor. Åh, vad jag tyckte att det var trist att det inte var helg, så att jag skulle kunna köra bil istället. Det är helg imorgon, och om det är sol tänker jag räcka finger åt någon.

Har en massa bloggämnen att skriva om, men jag är alldeles för trött för att engagera mig i någonting utom min egen surhet just nu. Mat skulle vara välkommet! Laga mat åt mig! NU!!! Äh, får ta tag i det själv, blä...

Fick nästan spel när jag var på Netto igår. Alla jävla långsamma, gamla, stockholmsturister som går omkring med ett förvånat uttryck i ansiktet hela tiden. Ville bara knuffa på folk när de stod ivägen, knuffa iväg riktigt hårt... Lät bli! Och alla hundar som turisterna tar med sig... äckliga hundar som skiter överallt... plocka upp för fan! Det är äckligt... Vill ha mat och titta på Stargate, en realistisk önskan och inte särskilt stor. Skulle dock hellre varit någon helt annanstans, och helst haft sällskap med mig... sällskap som jag uppskattar kanske man ska tillägga. På gott humör hade varit trevligt det med... Godispapper, cigarettförpackningar och tyska jävla ölburkar överallt, för att inte tala om alla fimpar och snuspåsar som också plågar mitt liv. Sur, trött och hungrig.

Regn, radio & böcker

Trots mitt tumont så hade jag planerat att sticka ner på gymmet idag. När jag väl hade vaknat i morse så gjorde det nämligen inte så förbannat ont längre, och det ser inte ut som jag kommer att tappa nageln heller, tjohoo. Det var dock en annan grej som stoppade mig ifrån att sticka bort och träna, och det var regnet.

Eftersom jag för tillfället är den enda som har nyckeln till trapphuset, måste den som ska in i lägenheten åtminstone ha den. Farsan ville innan han skulle åka och hälsa på en tidigare arbetskamrat kolla sin post, vilket han inte kunnat göra sedan jag åkte härifrån. Det gjorde i sin tur att jag var tvungen att åka från K-stad redan klockan två. Rörigt? Det lämnade mig en lucka på några få timmar där jag både skulle packa ihop alla mina grejor, plocka undan i "köket", och träna. Visst det fanns tid, men när jag väl fällde upp min fina persienn (en av mina fina persienner) så öste regnet ner, litervis, minst. Bestämde mig för att inte gå. Ville inte utsätta mig för naturens krafter, och inte heller behöva strula med stadsbussar hit och dit (tvungen att byta vid resecentrum). Stannade kvar hemma och chattade en stund med Anders O istället, och skrev en liten blogg om min stackars lilla tumme.

Hann med allt jag skulle innan jag åkte iväg, vilket alltid är en lättnad. Just när jag var utomhus regnade det inte så mycket, men under tiden jag stod inne på RC började det ösa ordentligt igen. Lyssnade på radio i bussen, på mitt nya favoritprogram på P1, korrespondenterna, även idag med nordenkorren Bengt Lindroth. Förra gången jag lyssnade handlade det mycket om Finland och relationerna med Sverige, och idag var det mest om Danmark och Norden som koncept. Mycket intressant program tycker jag själv. Ska nog kolla in alla de andra programmen som ligger ute på webben som jag missat hittills, detsamma gäller sommarpratarna. Kommer att lyssna in på de mest intressanta där, som de där två svampätande tomtarna från femman till exempel.

Ska försöka läsa ut boken som jag lånat av Anders O. Även om jag inte gillar den alltför mycket vill jag inte bara lämna den heller. Dessutom känner jag för en ordentlig sommarrysare från Stephen King, för att verkligen få den där sommarkänslan som jag saknat. Lägga ifrån mig den här så länge? Näpp, här ska inget lämnas oavslutat. Den där boken som jag slutade läsa i vintras? Äähäähääh... javisstja :P Nåväl, Box 21 är ju ändå ganska så snabbläst så den borde man klara på några dagar. Så, varför sitta här och slösa tid? Nu ska det läsas!

Tumont

Vaknade mitt i natten, förmodligen. Visste inte vad klockan var, men jag behövde gå på toaletten. Var ordentligt vimsig och snubblade min väg dit jag skulle. Mitt i min vimsighet råkade jag klämma vänstertummen ordentligt i toalettdörren. Inte i dörrspringan heller, utan utan den andra änden, så det blev en hävstångsreaktion på min tumme! Det gjorde förfärligt ont, smärta som jag inte kan minnas att jag kännt, någonsin. Har säkert upplevt någonting liknande någon gång, som när jag klämde bort toppen på mitt vänstra lillfinger. Det måste ha varit värre, helt klart. Eller när jag bröt armen i en gungolycka, eller när jag stukade handen på lägerskolan, eller alla de andra gånger jag har klämt fingrar eller tår i olika dörrar eller fönster.

Hade riktigt ont, och i min sömniga vimsighet och smärtfyllda kvaltillstånd, snubblade jag iväg för att hitta det närmast tänkbara smärtstillande... sprit? Nä... Ipren! Trodde ett ögonblick att jag skulle svimma av ontighet, men det gjorde jag tyvärr inte... fick nöja mig med att snubbla omkring i jakten på att slippa det som gjorde så ont. Hittade till slut något på golvet som liknade sådana tabletter och tryckte i mig en... snubblade ut i köket igen och hällde i mig vätska ör att hålla den torra lilla tabletten sällskap. Återigen snubbla iväg över allt som låg ivägen för att släcka överallt där jag tänt. Nej, jag hade inte glömt bort att uträtta mina toalettbehov, det prioriterade jag före snubblandet faktiskt, och jag är ju faktiskt högerhänt, så det var inga problem med det. Låg sedan i sängen och väntade på att jag skulle somna igen, smärtan avtog sakta men säkert i tummen, och till slut var det inte så farligt. Tänkte att jag kanske borde konsultera doktor Becket angående fingret, han kan ju fixa allt, men kom sen på att han inte finns i verkligheten utan är bara en karaktär i en tv-serie. Tänkte också tanken att det kanske är så ont det gör att föda barn, men det lär man inte riktigt få veta. Antar väl att det inte är en lika omedelbar och chockerande smärta, snarare utdragen till den grad att kroppens endorfiner kan mildra smärtan något. Kvinnokroppen måste ju ha någon typ av system för det där, för det är ju meningen att barn ska komma ut det hållet, eller hur?

Nåja, börjar fllyta in på ett annat ämne nu, så det är dags att sluta.

Mellandag

Så, sista kvällen innan det bär av mot Simrishamn igen. Lyckades hinna med ett träningspass igår faktiskt. Tyckte att det var på tiden att man stack tillbaka dit, med tanke på att det kostade en del pengar att skaffa det där gymkortet. Fick dock som vanligt betala för den goda tanken, träningsvärk. Naturligtvis hade man sluppit den om man bara hade haft vettet att sticka dit oftare. Nåväl, snart är det dags att skaffa sig ett nytt kort, om man nu ska skaffa det där. Tror nog det, varför inte? Det är ju det stället som är billigast.

Fredag, lördag, söndag. Hoppas att det inte blir alltför fint väder, för det innebär mer sopor, och det är ju inte alltför skoj alltid. Dessutom börjar Touren på lördag, och det vill man ju helst inte missa så mycket av. Jaja, bara prolog på lördag, och de är ju knappast av något större intresse, men på söndag börjar det på riktigt. Ser dock mest fram emot alp-etapperna, då börjar saker och ting utkristallisera sig.

Idag har annars varit ett enda stort slöseri med tid. Har faktiskt inte gjort någonting av värde precis. Nåja, man behöver såna dagar också antar jag. Suttit vid datorn, spelat lite gitarr, chattade lite med Johan, kollat Stargate, såg slutet av Plutonen som jag började se igår, käkat osv.

Ska spela lite gitarr till nu, håller på att lära mig en ny låt.

Stank

Jag vet inte riktigt vad det beror på, kanske är det jobbet, eller så är det att jag blivit helt fri från förkylning. Går omkring i frisk luft mest på dagarna, utan några starka dofter. Men ibland kommer det extrema stanker, som hundskitpåsar till exempel, som legat i värmen. De är ingen vidare behaglig lukt, men det är väl egentligen vad man kan vänta sig, skit luktar skit helt enkelt. Vad som däremot kan stinka ordentligt är något som man faktiskt kan äta, glass. Men glass är väl inte illaluktande? Nä, inte egentligen, men i en soptunna som står i direkt solljus börjar det fermentera ordentligt och vid de tillfällena är det inte särskilt trevligt. Huvudingrediensen i glass är mjölk, och alla vet att det luktar äckligt när det blir gammalt, men glass får en annan vämjelig, tjock stank, som sätter sig nere i halsen. Ska väl inte gnälla alldeles för mycket, för iår har det inte ännu blivit så illa. För det första har turisterna knappt börjat komma till stan, och för det andra har vädret inte varit särskilt varmt. Det gör så att det inte blivit så mycket glass i soptunnorna, och att det inte för den där dominerande stanken som det annars får.

Förra året var det rätt så illa, med tanke på hur vädret var hela juli. Mycket folk, mycket glass som folk inte åt upp, och temperaturer som låg på över 25 grader varje dag. Det tog ett tag efter det att jag slutat jobba innan jag kunde äta glass igen, men det är knappast glass som luktar värst. Det som nästan vände min mage in och ut häromdagen var lukten av död. Äcklig, ruttnande, insektsinfekterad, fruktansvärd död. Det som dör på stan är fåglar, små fåglar, stora fåglar, fina fåglar, fula fåglar, alla typer av fåglar. Om man har tur så har de inte varit döda särskilt länge, eller så har de varit döda tillräckligt länge, men ibland så har de varit döda så länge så att stanken har nått sin maximala nivå. Fiskrens kan ha en väldigt dominerande lukt, och den är inte heller behaglig alls, men död fågel på toppen av sin förruttnelse kan lik(!)ställas med kemiskt bekämningsmedel. Det finns inget värre, man önskar att man är någonstans långt borta. Inte ens en kraftig förkylning gör saken mycket bättre. När man väl har slängt bort sopsäcken blir man mycket lättad, man kan ta djupa andetag igen och känna att det fortfarande finns liv och hopp.

p.s.
Det var meningen att den här bloggen skulle handla om behagliga dofter, men vad ska man säga? Shit happens!

Dagarna flyter på

Så var ytterligare en tredagarsperiod avklarad. För första gången duschade jag inte på jobbet utan höll det tills jag kom till lägenheten. Skulle städa lite eftersom jag varit här och det ska vara snyggt och rent. Tänkte att det kanske var en bra idé att vänta med duschen tills efter det. Dessutom började det springa omkring för mycket folk uppe på jobbet, och jag är inte direkt stolt över min "bonnabränna".

Så snart, om en och en halv timme, så drar jag tillbaka till Kristianstad igen. De senaste dagarna har gått undan av bara tusan känns det som, det var inte särskilt länge sedan jag var ledig. Jobbet har gått mer smidigt än tidigare känns det som, inte så mycket dötid, varit mycket piggare, fått köra med bilen, brum brum, mer grejor som hänt. Igår käkade jag pizza tillsammans med Timmy också, och vi satt och snackade i några timmar. Bestämde att vi skulle ut och ha det kul någon dag, kanske i Kristianstad, eller snarare förmodligen.

Börjat läsa igen, en bok som jag lånade av Anders O för ett tag sedan. Lade den åt sidan när arbete med artikeln började och har inte kommit igång med den igen. Tycker kanske inte att den är särskilt bra heller, men man har kommit så långt så man vill veta vad som kommer att hända, och varför vissa saker har hänt. Jag vet inte om jag läst slarvigt, men jag är ganska så förvirrad. Brukar läsa slarvigt, särskilt eftersom jag mest läser när jag ska sova.

Nu ska jag packa igen, så det så...

Vacker morgon

Dagen började med en alldeles perfekt morgon, rent vädermässigt. Helt klarblå himmel, solen reste sig sakta mot himmlen, en svag bris låg i luften. Gick omkring och jobbade, såg upp, ut över horisonten och tänkte att soluppgången måste ha varit vacker. Det fanns inga moln som hade kunnat sabba det, och vattnet blänkte sådär vackert som det bara kan göra på morgonen. Jag ska se någon soluppgång den här sommaren, det var länge sedan sist.

Hittade först en enkrona, vilket jag tyckte var lite småkul, men precis innan lucnh hittade jag min femte tjugolapp för sommaren. Det är inte illa. 101 kronor sammanlagt, nästan som en timlön!

Så härligt att det bara är en dag kvar att jobba innan man kan åka iväg från den här stan och bara inte vara här. Ska försöka få iordning min lägenhet lite mer, alldeles för stökigt just nu, men jag slipper se det en stund till åtminstone. Simrishamn är lika med jobb, Kristianstad är lika med ledigt. Måste dra till gymmet också någon dag, som om man inte rör sig på jobbet, haha.

RSS 2.0