Tar i sönder saker [25/02-2010]

Jag tycker det börjar gå för långt med det moderna samhället. Varför går det inte att laga saker längre? Om något går sönder så är det bara till att slänga det.

Angående OS så tycker man ju att Sverige ska ställa upp i så många grenar det går, men det gör man inte. Och är det inte lite väl mycket traditioner i idrotten. Varför är damer utestängda från backhoppningen och varför får inte samkönade par ställa upp i konståkningen?Länk till hårklippningsvideon;
http://www.youtube.com/watch?v=BwXAt6...

Min kanal på youtube;
http://www.youtube.com/slemvik


Följ mig på twitter;
http://twitter.com/RobResponds

Min engelska kanal;
http://www.youtube.com/TheRobRespondsPokermästaren återvänder, typ

Så, nu är jag fast i träsket igen, kanske. Spelade poker för första gången på ganska så länge, och det gick väl lite sådär. Slutade på plats 77 av 172. Spelade på ett stabilt bord ganska så länge, det hände inte så jättemycket, utan markerna bytte hand lite fram och tillbaka, fram tills en åkte ut och jag hamnade på ett nytt bord. Väl där så funkade det inte längre, jag hade minst antal marker och blev ganska så enkelt bortmanövrerad på ett par händer innan jag bestämde mig för att satsa på en någorlunda sjyst hand. Nu sket det sig och jag åkte ut, men det var kul så länge det varade, och det kostade inte så mycket heller. 5,50 kr förlorade jag och än så länge ligger jag på plus när det gäller Poker. Plus 20 spänn är det nog.

Nej, jag är inte beroende av poker om du undrar det. Men jag gillar lakritsskruvar, och det är jag lite beroende av.

Trecension[01] Gibson, Läckberg, Mosse

Jag gör min första Trecension (recension av tre stycken böcker). Idag presenterar jag Neuromancer av William Gibson, Isprinsessan av Camilla Läckberg samt Labyrinten av Kate Mosse.
Galen bok-vlogg;
http://tinyurl.com/ygmk2au

Följ mig på twitter; 
http://twitter.com/RobResponds

Min engelska kanal;
http://www.youtube.com/TheRobResponds

RSS 2.0