Jäkla tjat om paket

Hämtar ytterligare ett paket på posten, men den här gången vågade jag faktiskt ta med kameran in där.Följ mig på twitter;
http://twitter.com/RobResponds

Min youtube-kanal;
http://youtube.com/slemvik

Min engelska kanal;
http://www.youtube.com/TheRobResponds

Bokfail

Slut på en lugn helg, och slut på en av de bästa böckerna jag läst i år dessutom en av de som tagit längst tid. "Dune" var grym, tjock, liten text och på engelska men ack så bra. Mitt mål på 33 böcker det här året är ganska så avlägset känns det som, jag har nämligen 28 kvar och det har nästan gått tre månader. Jag behöver alltså läsa klart en bok var tionde dag, vilket är massor... ska försöka, men jag är helt klart tveksam till om det kommer att gå, särskilt med såna feta böcker som Harry Potter-böckerna, Sagan om ringen eller Winter's heart. Nåja, en bok i taget, så får jag köra.

På tal om böcker så spontanrasade en av mina hyllor i bokhyllan idag. Jag tror jag hade lastat på för mycket vikt i den, plus att det var ett dåligt fäste till den. Får nog se upp med de andra hyllorna jag har, det finns en viss risk att det händer igen. Attans, jag behöver verkligen fler bokhyllor. Suck!

Dessutom missade jag en tvättid eftersom jag trodde det idag var den 27e när jag bokade tiden. Jag tackar min mobiltelefon som har lördag som sista dag i veckan. Jävla skitkalender! Jag vill verkligen ha en telefon som tillgodoser alla mina mobilbehov/begär.

Angående ESC2010 [26/03-2010]

Det har varit ytterligare en lite slö period i mitt bloggande och mitt vloggande, men idag kom det faktiskt upp en ny video. Kände att jag ville göra nånting, spela in video, klippa lite och posta det på Youtube. Egentligen så vill jag göra det hela tiden, men jag känner att jag inte direkt har nåt kul att filma och lägga upp, och därför så blir det inget alls. Kom på att jag vid ett flertal tillfällen lagt upp vloggar där jag går och handlar, och hur kul är det i längden? Jag undviker den frågan så länge. I vilket fall som helst så la jag upp en video idag, och den går att beskåda nedan. För er som vill följa mig på youtube går det bra att bara kolla in den här länken så kommer ni direkt till min kanal. Annars kommer jag säkert att posta mina videor här också, får se helt enkelt.


Fajitas och djävulsröst [10/03-2010]

Hänger med AJ... handlar, lagar mat, hänger... det vanliga liksom.


Galen i böcker [09/03-2010]

Stack och hämtade paket igen på posten, den här gången böcker som jag beställt från internet.


Andy och Rob handlar mat [06/03-2010]

Rob och Andy handlar mat i Karlshamn lördagen den 6:e mars 2010.Kolla in min YouTube-kanal

RSS 2.0