Same shit...

Same shit, different day... så skulle man kunna sammanfatta hur det gick på jobbet. Nja, tidningarna var faktiskt i tid idag, men det var å andra sidan tjocka till skillnad från gårdagen. De lyckas in blada i B-delen, men de lyckas ta mig fan stoppa in en massa reklam där... man blir bara trött. Dessutom, varför in te trycka allt som en enda tidning, om man nu inte lyckas trycka in b-delen i a-delen? Med sån här skit är jag jävligt glad över att slippa nobba på ett tramsföretag som Tidningsbärarna.

Gissa vad. Inatt har vi TVÅ olika sorters reklam att dela ut. Dels reklamen som var kvar från igår och dels nåt jävla prenumerationserbjudande från KB. Fattar de inte? Ingen går på erbjudandet längre. Det har för fan kommit ett i månaden i mer än ett halvår, folk nappar inte längre. Efter det förra har jag knappt fått några nya prenumeranter. Det är bara skit... skitsnack, säger att vi får två dagar på oss att dela ut reklam, men sen får man två olika sorter.

En annan sak som jag har varit förbannad över är de löften jag fick vid omläggningen. De sa att de skulle göra alla distrikten större. Mitt distrikt som jag hade då blev inte större, bara sämre.

Samtidigt vet jag att väldigt många gör sitt bästa, och som gör ett väldigt bra jobb. Det är på andra ställen som man misslyckas.

Skitnatt

Shit vilken natt det var på jobbet, bland det tråkigaste jag varit med om. Är på plats strax efter halv tre på natten, och sen går jag och vankar av och an i en timme lite drygt. Då kommer tidningarna i separata delar, vilket innebär att alla som ska ha Kb ska ha två delar, både A och B. Det blir som att dela ut två tidningar till alla som vanligtvis bara har en. En massa extratid tog det, men som tur var var tidningarna tunna idag. Sprang på i ett bra tempo så jag var ändå klar strax efter halv sju. Nej, sån här skit gillar jag inte och det äör en jävla tur att det bara är lite drygt två veckor kvar innan jag ska sluta. Exakt 14 nätter kvar att jobba, åh vad det ska bli gött när det är klart.

Håller på att dö?[12/05-2010]

Har lite tips idag, både av det ena och det andra slaget. Först så tipsar jag om Anna von Hausswolffs debutalbum "Singing from the grave". Kolla in hennes musik, för den är skitbra. Sen så har jag lite youtube-tips också, länkar nedan.


Visar trosorna [11/05-2010]

Ja, det är inte jag utan någon annan som kände sig manad att visa sina trosor. Jag lagar även chokladkaka i detta avsnitt :) Recept inkluderat.


Sprutar dödligt gift [10/05-2010]

Blev lite taggad av att ladda upp en video igår så jag bestämde mig för att göra en idag också.

Mittenpartiet är från valborgsheglen då jag hjälpte en bekant med renoveringen av ett fritidshus. Fick med lite djur också, det är inte precis vanligt i min vlogg.Angående vloggande

Lite reflektioner angående mitt videobloggande!


RSS 2.0