Uppe i höjden

Var ordentligt trött imorse när jag vaknade. Jag vet, inget nytt. Vädret var aningen bättre på morgonen, och kom faktiskt att bli relativt ok. När jag skriver så relaterar jag till gårdagen, annars var det ganska kasst. Som tur var så slapp jag vara på så hemskt dåligt humör åtminstone, men det började inte jättebra. Jävla torgförsäljare! Jag vet, de har inte gjort mig någonting, men på morgonen, när jag är ordentligt trött, vill jag helst ha lite utrymme. Vill gärna att det ska vara tyst och lugnt, för det gillar jag. Ljuden kommer ju sen i vilket fall som helst.

Väldigt lite att göra idag, tack vare gårdagens väder antar jag. Var klar med det obligatoriska, torget ner till hamnplan redan strax efter sju på morgonen. Hade massor med tid över hela dagen egentligen, och det hjälpte ju inte att man hade bilen heller att susa omkring med. Frustrerande och passiviserande! Efter frukost kom jag dock igång lite, gick och plockade skräp (det lilla som fanns där) på parkeringen vid Tobisviksbadet. Lyssnade på lite Svenska Akademien (som jag en kort stund ångrade att jag inte bytt ut mot något annat i Mp3-spelaren) och helt plötsligt, så börjar låten Uppe i Höjden, som jag egentligen tycker är lite småfånig, men just där och just då satt den klockrent och jag gick omkring med ett leende på läpparna en liten stund. Det höll inte i sig hela dagen, men jag var ändå relativt glad. Visslade lite grann, snackade lite med tjejerna vid hamngrillen osv.

Sen var det ju prolog till Tour de France idag också. Det blev Cancellara som tog den gula tröjan framför en av mina favoriter Andreas Klöden. En imponerande seger måste jag säga. Blir spännande att se hur det kommer att utveckla sig, men jag skulle tippa på en segrare från antingen Astana eller Rabobank, de verkar vara starkast just nu. Hoppas såklart på Francaise des jeux och Thomas Lövkvist, den ende svensken för året, tyvärr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0