På allmän begäran...

... så är det dags att ta fatt i tangentbordet för en liten blogg. Sitter med en hemsk förkylning just nu, röd i ögonen, näsan rinner lite ibland. Jag tackar återigen nässpray för att jag slipper vara helt och hållet täppt igen. Bockar och bugar för mirakelmedecinet nässpray. Ett litet problem är att mina bihålor förmodligen inte riktigt vant sig vid det igen, så ibland kommer det vågor av stickande känslor i och runt näsan. No pain, no gain, eller hur är det egentligen. Fortfarande lite ont i halsen, men inte alls som igår, inte alls, hehe. De var verkligen smärta på morgonen, ihärdig smärta när jag svalde. Jag tror jag fick den här sjukdomen som ett straff, ja, du läste rätt, ett straff för att jag småskrattade åt Anders i måndags. Visserligen så tror jag att jag bad om ursäkt för det, men kunde inte låta bli att anmärka om att jag vsst inte varit förkyld på hela vintern. Men oj vad man kan gnälla om det då.

Drack en öl igår kväll, och det mildade förkylningen något. Fast sen somnade jag också tjugo minuter senare, haha.

Jag hörde att Anders håller på att hämta sig från sin förkylning, och det gör mig glad. Så glad man kan bli i det här tillståndet, hehe. Men jag har haft den här förkylningen på gång i några dagar, har varit allmänt seg, eller snarare, mitt känsloläge har varit väldigt medium. Inte riktigt glad eller ledsen eller någonting sånt, bara som en objektiv observatör av världen. Men å andra sidan, vad har jag gjort egentligen?

Ja det var ju naturligtvis helgen som gick, som var kul, kan jag skriva om i en annan blogg kanske, för att denna inte ska bli så förbaskat lång. Söndag bakfylla, halva dagen istället för det vanliga, jippeee. Måndag handledarsnack och fika med gänget, vilket två femtedelar hoppade av. Det blir annorlunda när de andra killarna inte är med. Tisdag? Hmmm, ja, var och tränade för jag hade tänkt boka in en blodgivningstid. Passa på att träna innan. Fast det blev ingen tid bokad, och det var väl tur egentligen. Klippte mig också, och började med artikeln lite smått. Onsdag var det fika igen, utan Anders fast med resten. Kom på att jag saknade Linda i gemenskapen. Klart man åker dit till midsommar. Annat blir det kanske med den där klassfesten den 26e, känner mig allmänt tveksam faktiskt. Det beror på vilka fler det är som ska dit, Clara kan man tyvärr räkna bort, ska ju åka, på montag.

Jag får tacka så mycket för smakrådet jag fick i onsdag också, hehe :-) Clara har ju en naturlg talang för klädsmak, Jennie däremot, hmm, The End??? Fick frågan om när jag köpte ett par snygga shorts sist, och jag tror inte jag någonsin köpt ett par shorts som direkt kan anses vara snygga. De har mest varit till för att ha en specifik nytta. Ett par t-shirts också, fina. Ska prova den andra också... har varit ganska sjuk ju. Det var rätt så kul igår när jag var som mest förvirrade, då skrev jag ner alla mina tankar bara, sådär för att kanske kunna hitta någonting bra. Jovisst, en eller annan fras var bra.

Ok, vem har hängt med hit?

Cut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0