På banken

Hemskt vad det gick fort på mitt bankärende idag. Skulle hämta ut pengar från ett inbetalningskort, och sätta in de pengarna på mitt konto. Det gick hur fort som helst tyckte jag, för innan jag hade lämnat lokalen så fanns mina pengar på kontot. Nu ska jag betala mina räkningar och köpa kamera, hehe!

Idag var det fint väder, det märkte jag väldigt tidigt eftersom jag hade sol på mig väldigt tidigt på morgonen. Behöver verkligen göra något åt det där med att jag inte har något som täcker fönstret i köket. Alternativet är att jag flyttar sängen, så att det inte står precis där solen kommer senare. Problemet är att min lägenhet inte ger mig särskilt många alternativ. Jag vet, små problem jämförelsevis, men man måste ju ha något att gnälla på i tillvaron, eller hur?

Kommentarer
Postat av: mingla

Håller på med ett projektarbete och tänkte fråga dig om du fråga om jag får fråga dig ett par blogg-frågor :) ? Vore snällt.

2008-05-27 @ 12:04:37
URL: http://heymingla.blogg.se
Postat av: Anders O

Håller på med ett projektarbete och tänkte fråga dig om jag får ställa ett par mjäll-frågor :) ? Vore snällt.

2008-05-27 @ 12:44:56
URL: http://whypoc.blogg.se
Postat av: Wysteriia

Får försöka ta o spana in den framöver då ! ;D

2008-05-27 @ 13:14:22
URL: http://www.wysteriiasblogg.se
Postat av: Anders O

Hej! har några frågor om din fråga angående frågan om att ställa frågor om bloggfrågor till mig. Skulle det vara ok att svara på några bloggfrågor? Allt du behöver göra är att gå in på min blogg och svara på frågor och samtidigt ge mig en besökare till i statistiken. Jag menar... Attans...

2008-05-27 @ 15:35:43
URL: http://whypoc.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0