Hälsade på Josefine

Under helgen som gick var jag i Huskvarna och hälsade på. Det var ett tag sedan man var där senast, så jag tyckte att det var dags redan i somras någon gång. När jag sedan fick reda på att Mustasch skulle spela där fick det bli i samband med det. Både jag och Josefine gillar bandet, så det passade utmärkt. När jag fick reda på att jag blivit beviljad ledighet köpte jag biljetter på studs och i fredags bar det alltså av.

Tågresan upp gick ganska så bra. Öresundståget stod förvisso stilla i K-stad oroväckande länge, men vi kom faktiskt fram i lagom tid till X2000 i Hässleholm. Sen så gick det som smort. Väl i Huskvarna mötte Josefine mig på stationen, och vi spenderade dagen inne i Jönköping. Tog en liten promenad på stan, gick i lite affärer och sen blev det middag på Jensens. Första gången var det, och det var gott. Var dock lite missnöjd fast det var pga av att mina förväntningar hade varit mycket höga. Jag trodde det skulle vara lite mer lyxigt, och med bättre service, men men. På kvällen var det sedan dags för konsert, och det var helt galet bra. Till en början var det mest galet eftersom det var fulla människor som slängde sig fram och tillbaka och störde stämningen totalt, sen hitatde vi en lugnare plats att stå på och där var det bara bra. Mina förväntningar uppfylldes med råge, det var faktiskt bättre än vad jag trodde att det skulle vara. Jag är glad över att jag lyssnat igenom den nya skivan så man kände igen de flesta låtarna, det var bara vissa av de gamla man inte hade koll på.

Efter spelningen blev det lite tv och sen en trip till Jönköping för att köpa hamburgare. Gott att få lite mat i magen efter en sån urladdning som Mustasch var. Man sov i och för sig gott, hehe.

Resten av helgen var ganska så lugn. Var på lite dåligt humör på lördagen av någon anledning (förmodligen åt jag inte tillräckligt till frukost) men det gick över framåt eftermiddagen. Lagade riktigt god mat och köpte an massa godis inför en filmkväll. Spelade en del kort tillsammans med Josefine dessutom, vilket var trevligt. Sen så blev det alltså filmkväll, två stycken rysare. Den första var Orphan som var läskig, men mer utav en thriller än skräck. Den andra filmen var Trick 'R Treat, som var en ganska så fjantig ryskom. Efter det så kollade vi på Eight Legged Freaks, om jag sett ett par gånger tidigare... väldigt kul film. Halvslumrade dock runt slutet, strax innan fyra på natten så det var kanske förståeligt.

Söndagen var ännu lugnare. Läste en del i boken innan Calle och Josefine kom upp. Sen blev det lite kaffe och frukost. Tog en promenad genom Huskvarna, åkte till Jönköping och käkade pizza och sen tillbaka igen för kaffe och kortspel. Därefter blev det lite packande och sen tåget tillbaka till K-stad. Otroligt nog vara alla tre tågen försenade med åtminstone några minuter, vilket gjorde att bara ett av alla sex tåg jag åkte med lämnade sin station i tid. Inte undra på att folk är trötta på tågen.

Det var på det hela taget en väldigt trivsam helg, får se när det bär av nästa gång, men förhoppningsvis blir det före sommaren i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0