Gnäll på jobb

Jag har inte gnällt här på bloggen på ett tag, men nu känner jag att det är dags. det som jag tänker kasta skit på mitt jobb, eftersom det natten till idag sög rejält. För de som ibnte vill läsa om en massa gnäll, lämna den här sidan nu.
Ok, så i onsdags så fick vi förutom riktigt tjocka tidningar även två olika extragrejor vi skulle dela ut. Eko, som vi får ibland och K Open, som vi aldrig delat ut någonsin. För de som bor i Kristianstad är denna trycksak välkänd. Ligger ute på stan för gratis upphämtning samt läsning. Av vad jag själv sett så är det mest trams, men nu skulle vi alltså dela ut den där skiten. Vi fick alltså två grejor, och vi fick två dagar per trycksak, vilket inte betyder fyra dagar av någon märklig matematisk slump. Det betyder att vi har två dagar på oss att dela ut båda, vilket betyder en dag per trycksak. Hur fan planerar man när man planerar sådär? Svar; inte alls!
Så i onsdags så delade jag ut eko och inatt blev det extremt, överdrivet, tjocka K Open. Dessutom hade det snöat igår, och såklart hade INGEN skottat snö när jag började jobba... så där slet jag på med vagnen genom två decimeter med snö (vilket det var på många). Var fullständigt slutkörd när jag väl var klar, jobbigare kan det nästan inte bli.
Så isag gnällde jag på Tidningsbärarna som företag och vädret som naturfenomen samt fastighetsskötare som inte skottar undan snö när det snöat. Mycket får man vara med om när man jobbar med det jag gör, men det här tar nästan priset.
Liten tröst ändå, jag hittade tjugo spänn i förrgår! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0