Bara bättre och bättre!

Ojsan, det har gått hela 11 månader sedan mitt senaste inlägg. Tiden springer verkligen iväg. Tänkte att jag skulle göra en liten uppdatering om vad som har hänt sedan sist. 
Angående lägenheten så är jag fortfarande helnöjd med den. Som jag skrev i mitt förra inlägg så blev det hur bra som helst. Visst, det tog en hel del tid innan jag blev någorlunda färdig med den, men nu är jag skapligt nöjd. Golvet i vardagsrummet byttes ut i juni, så innan dess köpte jag inte några nya möbler. Ställde en TVn i sovrummet, där den fick stå ett tag efter golvet var klart. Tyckte att det var ganska så praktiskt att ligga i sängen och se på fotbolls-em. Särskilt när det var sena matcher såklart. Apropå renoveringar byttes tapeterna ut i hallen, och en lite större renovering är att vänta i vår.
Under sommaren köpte jag en soffa och en fåtölj från Erikshjälpen. Mest för att det var rätt så billigt, men också för att det var lätt att få det levererat. Det är möbler som jag tänkt byta ut när inkomsterna börja bli lite bättre. Förresten så har jag gardiner i alla rum nu, vilket gör en jäkla skillnad. En ny bokhylla, så att jag kunde packa upp alla mina böcker ur flyttkartongerna är också på plats. Det är skönt att inte ha en massa lådor stående i vardagsrummet. Lite mer hemkänsla blir det.
Sen så var det saken med hälsan också. Jag kan med glädje säga att jag mår mycket bättre än för 11 månader sedan. Med en hel del dialys och träning i princip varje dialysdag och jag blivit mycket bättre i mina ben. Visst, styrkan är inte vad den varit ännu, men det är verkligen på gång. Har provat på att springa på löpband några gånger under de senaste två-tre månaderna, med viss framgång. Har även provat på att hoppa hopprep några gånger. Framförallt går jag mycket bättre, och det syns inte längre på min gång att jag har varit dålig.
Den bästa nyheten jag kan komma med är att jag fått en tid för operation. Jag ska få en ny njure! Om en och en halv månad så är det dags för transplantation och jag kommer att slippa dialysbehandling. Har sedan jag fick reda på det varit både på bättre humör och piggare rent generellt. Tänk hur det blir när jag är frisk. Ärligt talat har jag svårt att föreställa mig det, men jag ser verkligen fram emot det! :)

RSS 2.0