Karlshamnsblogg

Tänkte bara börja med att säga att när jag berättade för Jennie om vad jag tyckte hur hennes blogg varit den senaste tiden, så var det naturligtvis inte helt och hållet sant, då det mer var tänkt som ett skämt. Men nu när jag funderat på det lite, så var det faktiskt inte så jättelångt ifrån sanningen. Det här är en klyscha, jag vet, men det VAR bättre förr. Barbamamma!

Jo förresten, världen är på väg att gå under. Stockholmsbörsen öppnade på minus 2,5 procent. Sportnördarnas (inklusive mig själv ibland) är fruktansvärt bra på siffror hit och dit, men de kommer inte ens i närheten av ekonominördarna. Fast å andra sidan, det är kanske inte så långt emellan dessa två grupper, för nu kan man följa börsen på Aftonblaskan, minut-för-minut.

Är hemma hos Anders i Karlshamn. Han är inte här, han är på väg till Danmark med jobbet. Jag kom hit igår, och vi spenderade tiden på en Kinarestaurang här i stan, där vi åt och snackade en massa. Detta fortsatte sedan till biografen där den där Simpsonfilmen hade visning. Jag vet inte när jag skrattade mest, före eller under filmens gång, för vi hade ordentligt roligt ialla fall. Filmen var skitbra, och jag är glad över att jag gick och såg den. Dessutom ett möjligt objekt i min DVD-hylla. Men det fick mig att tänka att ett bra sällskap och ett lika bra humör kan gå väldigt långt.

Anders sa att jag liknade en Linkin Park-människa igår. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det, men Linkin Park är ju ett band som spelar musik som jag tycker om, lite i alla fall. Hursomhelst tycker jag väldigt mycket om shortsen. Stora fickor som man kan stoppa ner saker i.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0