Sweden Rock, klart nu?

Härligt, det verkar lösa sig med pengarna från Sweden Rock, det kommer att gå till min nya skärm, tjohooo. Det lutar faktiskt  åt att jag kommer att köpa den där nittontummaren, nu när jag vet att det kommer in extra pengar. Snacka om härlig bonus just i rätt tid. Nu var det visserligen så att det inte var nån inne på kontoret som kunde sköta utbetalningar, så det kanske dröjer ett tag till, men jag är inte i ett så skriande behov av pengar just nu, eftersom jag fick lön veckan som gick. Det går alltså att lägga ut pengar sålänge. Grejen är den att jag helst inte vill spendera pengar som jag inte vet 100% säkert att jag kommer att få. Det ligger ordentligt nära, men jag vet ju faktiskt inte helt och hållet. Hade inte en tanke på att det var semestermånad även för Pelle på sweden rock, där fick man sig en överaskning.

Härligt lugnt det var i stan idag. Så jäkla skönt att gå där, på storgatan och kyrkan, ner mot netto och internetcaféet, utan att det är en massa bilar som kör runtomkring en, och en massa köpgalna turister som ränner runnor runt en. Fick en del gjort idag med, lämnade visserligen några saker, men jag har ju fler dagar på mig. Tog det som var viktigast, morgongrejorna, stationen, småbåtshamnen, stranden och vid parkskolorna (där det var loppmarknad igår), plus lite annat. Fick en gratis Loka nere vid hamngrillen... det var najs tyckte jag. Ska dricka den sen, hade inte tid just då...

Ny ägare på Californa (en pizzeria för de som inte vet)  och man får väl testa ifall det är något att ha. Mest av nyfikenhet, för man kommer ju inte att spendera särskilt mycket tid i Simrishamn i framtiden. Det blir väl något sporadiskt besök en gång i halvåret typ. Kommer förmodligen inte att jobba på kommunen mer, om farsan flyttar. Bara den här sommaren har det varit klöddigt med det, dock inte så klöddigt som jag befarade, men ändå. Nu när jag tänker efter är jag ganska så hunngrig, och svettig också... en dusch, lite mat, och sg-1 skulle sitta fint, haha! Men NEJ!!! Det är ju söndag, inget sg-1 idag... attans tusan! Nån film kanske då... istället... eller så kanske jag bara läser min bok istället, den är ju rätt så bra, och förmodligen slut innan jag åker till k-stad igen. Tur att jag tog med del 7 också. Och för att rätta mig själv så heter serien faktiskt Sagan om drakens återkomst och inget annat. Det var den andra boken i serien som hette Tidens hjul. Grejen är den att jag förväxlat det engelska namnet på serien med den svenska, för på engelska heter den The Wheel of Time (WOT).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0