A.J. är en människa!

Idag är det fest, tjolahopp tjolahej! Ska hem till Josefine och Carl och träffa lite människor, och med mig följer Urban, tjosanhejsan! Efter en stund där med inmundigande av alkoholhaltiga drycker och måhädna intuggandet av snacks, drar vi alla till kåren för att skaka loss och spendera pengar, tjohopp! Det kostar säkert inträde och man blir absolut säkert törstig eller föreställt törstig, skit samma, det blir det alltid! Myspys! Jag hoppas å det innerligaste att det kommer att vara bra musik, i andra hand lyssningsbar, annars hänger man i en annan bar! Bara det blir skoj är jag nöjd, och just nu är jag småsnurrig. Timmar kvar och jag har INGET att ha på mig, ahhahaha... det var mitt galna skratt!

Idag har jag läst lite i en annan bok, som jag inte läst i tidigare. Läste om Durkheim och ska helt enkelt kompletetra det som jag tog ifrån den riktiga Durkheim. Jag tror det kommer att bli bra. På samma gång så tackar jag för lånet av boken, som Gudmund presenterade för mig på ett seminarium. För sedan dess har den bara legat där och jag vill gärna ha med den för att på något vis visa min uppskattning för att jag fick låna den. Annars hade jag tänkt läsa Asplund, men jag är alldeles för snurrig idag, men jag ska försöka. Bättre att göra något än att inget göra alls.

Till och med Anders J hade varit arg igår, så min hypotes att det var något igår som drog ner folks tempo eller temperament stämmer lite mer. A.J. är nämligen nästan aldrig på dåligt humör, och det är bra, men nästan omänskligt. Nu vet vi att han är människa, allihopa vet vi att han är det. Alla människor blir arga ibland, A.J. var arg igår, därför är han människa!

Kommentarer
Postat av: jennie

gå in på jessie bland mina länkar, på hennes blogg har du också ramlat in på ett hörn;)

2007-12-19 @ 23:24:55
URL: http://salmiakatfolket.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0