Barn, intervju och mat!

Clara ska också få barn! Det är ju fantastiskt, och inte helt och hållet oväntat enligt min åsikt. Känns som alla får barn nu, it's rainin' babies! Nåja, två är det ialla fall. Ett sommarbarn blir det, och jag hoppas det blir en fin sommar och ett fint barn, verkligen. Håller tummarna! Släppte, eftersom det är svårt att skriva med tummen mitt i näven.

Annars så har jag pysslat med transkription idag. Gjorde typ den resterande tredjedelen lite drygt, och drygt
 var precis var det var. Är helt slut, jag orkar inte mer. Men jag ska lyssna igenom intervjun igen så att jag verkligen fått allt rätt, men det tar jag nog senare idag. Efterlyser en person som inte stakar sig så mycket, för det är riktigt jobbigt. Det, det, det eller så att, det är så att... kan kännas väldigt frustrerande. Man vill ha det tydligt och koncist. Och när det blir aslånga meningar kan det kännas jobbigt också. Fast man ska väl inte gnälla, eftersom det är så folk pratar när de tänker samtidigt, antar jag. Att släppa frågorna tidigare är kanske en bra idé, så den intervjuade får lite betänketid innan, och det blir liksom tydligare. Fast jag tror att det här är bra träning inför framtiden. Som jag skrev till Jimmy på messenger så får man inte så många chanser att göra sånt här, och då ska man ju ta de chanserna. Se möjligheterna och inte det jobbiga. Jag är väldigt tacksam för den intervjun som jag gjort, och för de som komma skall, tack!

Ikväll så ska jag nog äta kyckling med avocado, broccoli och cocktailtomater. Det ska bli gott. Imorgon blir det kycklingsallad på resterna av fågeln, eftersom jag köpte en hel. Det var längesedan jag köpte en hel kyckling. Trauma efter en misslyckad episod i Malmö där det kom spad överallt, och det var väldigt trist. Känns som jag har en lite bättre arbetsbänk den här gången, möjligheterna att spilla är så mycket bättre, hahaha! Nåja, tillbaka till läsning... ska fixa lite om Durkheim idag tror jag!

Åh, fick ett kort från blodcentralen! En god jul tack vare dig! Det är det enda man behöver ibland, någon typ av erkännande för att det man gör verkligen spelar någon roll.

Kommentarer
Postat av: jennie

hej robbisbobbis! Jag är sjukt stressad så ärligt talat vet jag inte om jag kan fika..måndag vet jag att jag inte kan, då har jag skola, tis tror jagatt jag ska till malmö..Ledsen:( hälsa Linda så mycket! Godjula henne:)

2007-12-14 @ 16:08:50
URL: http://salmiakatfolket.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0