En sån där dag...

Jag vet att jag ofta skriver att jag är trött, och för det mesta är det nog bara vanligt gnäll, men idag har det faktiskt varit en väldigt tung dag. Hade ställt väckarklockan för att jag inte skulle sova för länge, åt frukost och drack té, men kände fortfarande mig så fruktansvärt sömnig. Så jag bestämde mig för att halvslumra i sängen en stund innan jag till slut kom upp för att skriva lite på min uppsats. Sen skulle jag dra till kåren och hämta gästpass till imorgon, så då ska man ju helst inte se ut som om man precis vaknat. Gjorde mitt bästa, eller inte egentligen, och jag tror inte det hade avsedd effekt i vilket fall som helst. Var så tankspridd att jag var tvungen att stanna två gånger vid bankomaten för att ta ut pengar. Nåja... sen så skulle man ju klippa sig med. Satt där och var sömnig. Frisörskan sa att jag var ovanligt tyst idag och jag skyllde lite på vädret. Men det var något med vädret idag. Anders O var nere, Josefine var nere, Linda var seg och trött och dessutom så läste jag i Jennies blogg att hon också var nere. Det var definitivt något konstigt med idag.

Det var en ledig tvättid nere i tvättstugan, vilket jag tyckte var utmärkt eftersom jag behövde tvätta. Grejen var att någon tydligen haft en dålig dag och glömt sin tvätt i maskinerna. Så jag var tvungen att dumpa det i den enda rullande tvättkorgen som fanns där, vilket gjorde att jag själv inte kunde använda den. Chattade med Josefine för en stund sedan och samma sak hade hänt henne, idag! Mycket skumt tycker jag att det är. Inte bara det, tydligen så tvättade vi samma dag förra gången också, skumt helt enkelt.

Naturligtvis valde jag att städa idag också, eftersom jag var så trött... väldigt bra idé måste jag säga, hmpff. Det blev lite renare ialla fall, men inte överallt! Men jag är nöjd, det hade ju kunnat sett ut som det gjorde innan jag städade, hehe! Några avsnitt av Vita Huste har man också hunnit med, det är skoj, bra serie! Rekommenderas!

Kommentarer
Postat av: AJ

Jag har varit arg idag...

2007-12-19 @ 03:25:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0