Mazda

Inte en död stund på jobbet idag! Riktigt najs, för en gångs skull var man inte uttråkad alls. Började med att ta bussen till Simrishamn från Sjöbo. Det var bara jag i bussen till Tomelilla, sen klev ett par stycken till på bussen. Det blkev lite halvpanik eftersom jag inte har något att köra med, så jag fick ta den röda mopeden och be Sandemark hämta soporna när jag var klar vid hamnplan. Som tur var så blev det inte så mycket tid med skitmopeden. På frukosten fick jag reda på att jag kan köra mazdan, tjohooo!

Sprang sen omkring (nästan) hela dagen utan t-shirt på mig (fast med reflexväst) och hoppades att min grava bonnabränna skulle ge med sig, åtminstone lite grann. Det är på gång. Massor med sopor var det också, vilket gjorde så att jag hela tiden hade något att göra, och till och med med saker över att göra imorgon, då jag kan använda mazdan direkt på morgonen, tjohhooo.

Det var ganska så lugnt nere på hamnplan också, så jag var inte tvungen att stanna alltför länge in på frukostserveringen. De jäkla frukostmötesmänniskorna. Varför ska de käka så jävla tidigt? Äsch! Var riktigt förbannad för att Simon inte tömt de två soptunnorna vid hamnkiosken. Tog en massa tid att reda ut, men som ovan, jag blev gladare.

Blev inte redo till att åka hem förrän jag missat 15.35-bussen, och jag hamnade bredvid nån skum hispig kärring på bussen sen som inte kunde sitta stilla. Nåja, kom åtminstone tillbaka till Sjöbo, ocfh som vanligt höll jag på att sabba ett sg-1-avsnitt genom att laga mat samtidigt, dock på annan plats än vanligt. Såg det mesta och det var väl rätt så ok. Sen var det såklart Hell's Kitchen, som var najs igen, synd att Gordon inte får lika mycket spel som han gjorde för några avsnitt sedan.

Börjat läsa en ny bok! Vandraren! Ska nog läsa en stund innan jag ska sova, den är bra... Hade tänkt skriva en recension på Box 21, här, men har typ inte orkat eller haft tid. Nåja, får väl sluta vara så ambitiös, hahaha.

Kommentarer
Postat av: Anders

Tänkte väl att du skulle gilla den. :)

2007-07-19 @ 09:36:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0