Träning igen!?

Johan tyckte att vi skulle träna klockan nio i morse. Jag övervägde det ett tag men till slut sa jag nej, bestämt nej, absolut nej! Klockan nio? Verkligen inte, särskilt inte när man ska göra det sista med sin artikel. Jag måste bara jobba på förmiddagen, annars blir det inget av alls, och det är en sanning. Strax innan elva var jag igång, och var mer eller mindre igång fram till två, då jag tänkte att det var lagom tid för att dra iväg och köra lite med grejerna där... eh.

Våldsamt plågsamt! Hade inte tränat på två veckor tack vare en ihärdig förkylning. Kan väl inte precis säga att den träning som jag genomfört innan hade gett någon effekt precis, men det här var döden. Kände mig pigg och på gång när jag värmde pp, och körde de tre första övningarna! Fast när jag kom till magmaskinen sa det stopp. Vilade en stund och körde rygg istället, och det gick väl sådär, fast efter det var det definitivt stopp. Slutkört i maskineriet, definitivt. Men man måste ju börja nånstans, eller hur? När kroppen väl återhämtat sig kändes det ganska så bra faktiskt.

Nämen så tråkig bloggen blev idag, kanske ska hålla mig till galna katter istället?

Hursomhelst fick jag ett sms från Linda i förmiddags. Hon är en sån där myspysmänniska som man bara tycker om. Vi ska ha någon typ av klassfest senare i veckan, lördag typ, det verkar som det finns en möjlighet för henne att dyka upp. Har inte hört nånting om det, så antingen har allt varit klart innan, eller så har all ny info undgått mig totalt. Börjat höra mig för lite. Har ju faktiskt tackat nej till en countryfestival på grund av den, så det är bäst att det blir skitkul! :D

Se fram emot en katt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0