Ersättning

Fick fina förslag från Anders O om grejor som jag kan göra istället för att titta på SG-1. Javisst, det finns massor med saker man kan göra. Promenera har jag faktiskt gjort några gånger den senaste tiden. Skriva noveller, det tänkte jag faktiskt på igår, och jag har en som ligger någonstans som nästan är färdig. Ska se om jag kan få den klar kanske. Modellbyggen har jag också haft tankar på innan, men jag tror ärligt talat inte att jag har tålamod till det. Men skrivandet, det är en bra idé. Sitta någon timme om dagen och bara ägna mig åt kreativt skrivande, som inte har något med uppsatsen att göra, det låter som en bra idé.

Fast nu är det uppsatsen som gäller. Har börjat formulera ordentliga planer för vad den ska gå ut på efter några dagars förvirring. Nu ska jag bara kondensera (Eduardo-ord) mina tankar och få ner de i dattan.

Foto ska jag ta tag i någon dag, har ju sedan ett tag planer på att fotografera de gamla loken nere vid järnvägsmuseet. Väntar mest på fint väder, men wtf, vem behöver väder egentligen? Hahaha!

Och jag har läst Thomas Tjäders blogg idag. Kollade runt lite och han hade en bild på det planet som jag och Anders O åkte med upp till Stockholm, en Saab 340.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0