Lite halvt off

Det har varit lite av en konstig dag idag. Har känts lite underligt helt enkelt, som om jag inte riktigt kan slappna av helt. Brukar inte ha några problem med det. Ska sticka till kåren ikväll, det kan helt klart bero på det. Andra gången blir det, men jag har inte några större förväntningar, det lär ju inte bli som förra gången, då var det riktigt kul.

Annars har det varit lite pluggande, och tvättande. Var tvungen att tvätta en halv maskin innan, för jag hade ignorerat det i måndags. Suck, men jag gjorde det åtminstone. Sen så har jag läst ett par kapitel i boken som vi har till på fredag. Den är väl rätt så ok, men åsikterna som författaren har är ganska så bestämda. Det finns inte någon uns till tvekan att hans teorier stämmer, och det känns som exemplen är ganska godtyckligt presenterade. Tycker väl lite sisådär om den. Dessutom är den gammal, utgiven 1995 från första början, så siffrorna är inaktuella.

Det blir nog en ganska så lugn kväll ikväll, måste ju faktiskt plugga imorgon. Ska åtminstone ta mig igenom de kapitel som vi ska presentera, och sen får man se om man orkar något mer än det. Kommer nog att bli ett skoj seminarium, om nu Gudmund är frisk, han mådde inte hundra igår. Det kommer nog att lösa sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0