En tur ner på stan

Trots att jag inte åkte till Simrishamn så hade jag ändå en ganska så trevlig dag! Fick tag i Josefine, som ändå skulle ner och framkalla bilder och hon tyckte att vi skulle hänga lite där nere, på stan. Så det gjorde vi! Hon skulle köpa shorts till sig men hittade inga som passade, eftersom vi kollade på killavdelningen. Det var såna shorts hon ville ha, och det fanns inte för tjejer, den där pösiga sorten med fickor på sidorna.

Medan vi väntade på bilderna så tog vi en fika och satt i solskenet! Josefine berättade om hur det var i Paris, och det var väldigt trevligt att höra. Har velat åka dit tidigare, men kanske ännu mer nu när man hör hur fint och trevligt det verkligen var där. Det var ganska trevligt nere i stan så vi gick en runda också, bland annat inom till Dressman där jag köpte strumpor. Nu är det alltså dags att slänga lite gamla strumpor och byta ut mot nya, hihi. Kolla här bara!


Det är tvåpack och jag fick totalt 158 kronors rabatt, vilket jag tyckte var ganska så bra. Tolv par klarar man sig ett tag på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0