Snack, fika och snooker!

Min lägenhet är stökigare än någonsin, och naturligtvis får jag besök just då! Det var från det förlaget som jag prenumererar på som kom på besök. en rätt så trevlig kille som satt här och snackade i knappa timmen skulle jag tro, om både det ena och det andra. Mest var det om stora nyheter och världhändelser, sånt som det står om i den boken jag prenumererar på. Nu krävdes det inte så mycket övertalning för att jag skulle skriva under, utan det blev snarare en massa prat bara!

Annars så har jag varit och fikat idag. Träffade Jennie en liten stund som redan fikat en stund med en kompis. Sen så kom Josefine med en kompis till henne (Angelica?), strax innan Anders J också dök upp. Efter det kom ytterligare ett par människor, så det var ett gäng. Det droppade av lite folk och till slut var det bara Jag, Josefine och hennes kompis samt AJ. Det var en trevlig fika nere på Fenix, verkar som det stället har blivit det nya "Zekes", värsta innestället liksom. För mig också, det blir det stället man går till just nu. Åtminstone de fyra senaste gångerna jag fikat så har det varit där *fniss*.

Förresten så kan jag berätta att jag följer Snooker-VM just nu. En av favoriterna till segern stärkte sitt favoritskap genom att slå ut en annan småfavorit i andra omgången. Det blev fyra raka "frames" under dagens spel för O'Sullivan mot Williams, vilket avgjorde matchen. I det sista framet så blev det faktiskt ett maximumbreak, dvs 147 poäng, det mesta man kan få. Inte så ofta att det händer faktiskt, och det var första gången i det här mästerskapet. Imponerande spel, verkligen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0