Hemma igen

Nu är jag äntligen hemma i Kristianstad igen. Dagen har varit ganska så tråkig, mest beroende på att jag sov relativt lite. Gårdagen var ju en historia i sig även den, suck! Packade femtioåringar som spelar musik på en nivå som gör att jag tror att de ska bli döva, och så jag, i misslyckade försök till att sova. Det låter kanske som jag var världens tråkigaste och inte deltog i detta rabalder, men jag var inte direkt sugen på att gå omkring bakfull idag, och att supa med föräldrar är inte direkt toppen heller. Somnade runt sex på morgonen och vaknade sedan strax efter elva, så några åtta timmar blev det verkligen inte för mig.

Positivt är att jag fått med mig cykeln hem. Tog den på bussen och det gick alldeles utmärkt trots att det inte fanns någon hållare för cykeln. Stoppade in den i bagageutrymmet istället, och där låg den bra verkade det som. En annan grej som är positiv är att jag fullständigt missuppfattat när min kurs skulle börja. Trodde stenhårt på att det var imorgon, men så är det alltså inte. Missuppfattandet var som tur är på rätt håll, och på torsdag så börjar jag. Jag får alltså tre dagar ledigt trots allt, tjohooo!

Nämen nu ska jag sticka bort till affären och köpa något gott att äta för att fira att jag har överlevt den här sommaren. Ciao!

Kommentarer
Postat av: Anders O

Ja, jag håller med att de hör ihop, men den här var den som satte djupast spår/gjorde mest intryck. Kanske för att jag lyssnat på Enya långt innan den här låten, hon var borta ett bra tag innan det här... Och är nog borta nu igen. :D

2008-08-24 @ 19:57:56
URL: http://whypoc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0